FOTO VIDEO Nicole, una dintre tinerele moarte în incendiul de la Beirut, recunoscută după cercei şi inele

FOTO VIDEO Nicole, una dintre tinerele moarte în incendiul de la Beirut, recunoscută după cercei şi inele

Nicole a murit în incendiul din restaurantul Beirut FOTO Arhivă personală

Nicole, una dintre tinerele moarte în cumplitul incendiu care a izbucnit, sâmbătă seară, în Constanţa, a fost recunoscută la morgă de tatăl şi de iubitul ei după bijuteriile pe care le purta. Ea a fost găsită carbonizată în incinta Restaurantului Beirut.

Ştiri pe aceeaşi temă

În incendiul care a izbucnit sâmbătă seara la Restaurant Beirut şi-au pierdut viaţa doua dansatoare şi o cântăreaţă.

Una dintre ele este Mihaela Tucă (23 ani), care avea numele de scenă Micky Bellydance. Pe pagina ei de Facebook au început să apară mesaje de condoleanţe după ora 2.00 a zilei de duminică.

Cea de-a doua este Nicoleta Vasiliţeanu (22 ani), supranumită Nicole Beleuzza, care a fost recunoscută după bijuteriile purtate.

A treia se numeşte Nicoleta Ioana Cengher (22 ani), o tânără solistă talentată, care cânta la restaurant. Ultima postare a interpretei de pe contul ei de Facebook, făcută cu doar câteva ore înainte de dezastru, este premonitorie.

Prietena dansatoarei Nicoleta ne-a povestit îngrozită că fata a fost recunoscută, la morgă, după inelele pe care le purta, atât era de carbonizată.

„Am auzit că a izbucnit un incendiu la Beirut. Imediat am sunat-o pe prietena mea Nicole, dar avea telefonul închis“, povesteşte ea.

A luat legătura cu iubitul fetei şi au plecat la Urgenţa Spitalului Judeţean, dar nu era acolo.„Ne-au dus să vedem pep eene au adus şi nimic şi ne-am întors la Beirut, însă doamnele de la SMURD ne-au spus să încercăm la terapie Intensivă nici acolo nu era Nicole“, rememorează prietena fetei clipele de groază de azi-noapte.

„Am crezut că Nicole se ascunde pe undeva!“

Au ajuns în cele din urmă la morgă, unde erau duse deja celelalte două fete.„Ne-am bucurat, am zis că Nicoleta a noastră nu e moartă. Ori se ascunde pe unde din cauza sperieturii, ori e căzută pe undeva, deşi ni s-a spus că nu mai e nimeni în local. Pe la 3.30 am ajuns iar la Beirut şi aici ni s-a spus că au mai găsit o fată, arsă toată. Ne-am întors la morgă şi a fost recunoscută de tatăl şi de iubitul ei după inele şi cercei“, spune plângând prietena lui Nicole.

„Cum este posibil să se întâmple aşa ceva?!“

„Suntem terminaţi cu toţii. Cum este posibil să se întâmple aşa ceva în buricul târgului în 2014?!“, se întreabă ea.

Pe paginile de Facebook ale fetelor curg mesajele de condoleanţe. „Dumnezeu să le ierte că erau fete bune“, a mai spus prietena Nicoletei.

Restaurantul Beirut şi Legendary Pub din Constanţa au fost cuprinse de flăcări sâmbătă seară. Trei dansatoare, angajate ale restaurantului, şi-au pierdut viaţa, iar alte patru persoane au fost rănite. Flăcările au pornit din spatele restaurantului şi s-au extins la Legendary Pub, care funcţionează în aceeaşi clădire, pe o altă latură, la etaj.

Vă mai recomandăm

VIDEO Micky Bellydance, tânăra moartă în incendiu: „Să mergi cu un prieten prin întuneric este mult mai bine decât să mergi pe lumină singur”

VIDEO „Acum să vezi foc ;)“ Ultima postare de pe Facebook a artistei Nico. Tânăra era cântăreaţă la restaurantul Beirut

UPDATE FOTO VIDEO Incendiu de proporţii la Restaurantul Beirut şi Legendary Pub. Trei dansatoare au murit carbonizate. Alte patru persoane au fost grav rănite

Sorin Lucian Ionescu, martor: „Ardem ca şobolanii la Legendary Pub!“

VIDEO Clipul de promovare a restaurantului Beirut, realizat cu exact un an înainte de dezastru. În imagini apar dansatoarele exotice, care erau atracţia localului


 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările