Semeni cu Harry Potter, Forrest Gump sau Terminator? Cel mai nou proiect TIFF 2016: se caută clujeni care seamănă cu personaje de film

Semeni cu Harry Potter,
Forrest Gump sau Terminator? Cel mai nou proiect TIFF 2016: se caută
clujeni care seamănă cu personaje de film

Unul dintre afişele filmului din seria Harry Potter

Echipa Festivalului Internaţional de Film Transilvania anunţă un proiect nou pentru ediţia din 2016: se caută clujeni care seamănă cu personaje din filme celebre, de la cele clasice precum „Singin’ in the rain” până la cele moderne precum „Harry Potter” sau „Terminator”. Clujenii selectaţi vor participa la un proiect pe care echipa TIFF îl pregăteşte în 2016, spun reprezentanţii celui mai mare festival de film din România.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Este o invitaţie deschisă tuturor celor cărora prietenii le spun de ani buni că seamănă cu unul din personajele alese de noi, chiar dacă nu au urcat niciodată pe o scenă sau prin faţa unui aparat de filmat. Acum e momentul să profite de această calitate! Îi încurajăm pe doritori să vină într-o ţinută cât mai apropiată de cea din film, însă numai dacă este posibil – machiajul sau costumul nu vor fi în nici un caz o condiţie eliminatorie”, spune Cristian Hordilă, managerul TIFF, potrivit unui comunicat.

Toţi cei care consideră că seamănă cu unul din personajele din lista de mai jos pot merg la un casting organizat la Casa TIFF în zilele de 9, 10, 11 şi 12 decembrie,  între orele 14.00- 20.00. Câştigătorii selecţiei vor fi anunţaţi personal.

Potrivit organizatorilor TIFF, la preselecţie pot participa toţi cei care cred că seamănă cu persoanjele din lista dată mai jos, iar experienţa lor în lumea filmului şi a teatrului nefiind o obligaţie. La preselecţie por merge toţi cei care studiază sau lucrează la Cluj, având aici domiciliul stabil.

Lista personajelor:

Amélie Poulain (Audrey Tautou), „Amelie”
Harry Potter (Daniel Radcliffe), seria „Harry Potter”
Mia Wallace (Uma Thurman), „Pulp Fiction”
Forrest Gump (Tom Hanks), „Forrest Gump”
Don Lockwood (Gene Kelly), „Singing in the Rain”
The girl (Marilyn Monroe), „The Seven Year Itch” (scena grătarului de la metrou)
Jack Dawson (Leonardo Di Caprio) şi Rose DeWitt Bukater (Kate Winslet), „Titanic” (scena de la prova navei)
Travis Bickle (Robert De Niro), „Taxi Driver”
Terminator (Arnold Schwarzenegger), seria „Terminator”
Marion Crane (Janet Leigh), „Psycho” (scena duşului)
Louise (Susan Sarandon ) şi Thelma (Geena Davis), „Thelma şi Louise”

Mai puteţi citi:


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările