Ruşii de la Mechel confirmă că negociază vânzarea fabricilor din România. O firmă din India a fost la Mechel Câmpia Turzii

Ruşii de la Mechel confirmă că negociază
vânzarea fabricilor din România. O firmă din India a fost la Mechel Câmpia Turzii

Sediul Mechel Câmpia Turzii FOTO Florina Pop

Reprezentanţii Prefecturii Cluj susţin că, marţi, o firmă din India a fost la Mechel Câmpia Turzii pentru a vedea în ce stare se prezintă fabrica. Informaţia a fost confirmată şi de liderul de sindicat Ioan Pascu. Nu se ştie deocamdată nimic despre negocierile purtate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reprezentanţii Prefecturii Cluj spun că Mechel Câmpia Turzii a primit, marţi, 27 noiembrie, vizita unor indieni de la o oţelărie. Aceştia şi-au manifestat interesul de a cumpăra fabrica din Câmpia Turzii, la un an de zile de când caută un spaţiu unde să-şi dezvolte planurile de afaceri. Se mai ştie că aceşti indieni au fost şi la o fabrică din sud, lângă Dunăre. 

Şi liderul de sindicat la Mechel Câmpia Turzii, Ioan Pascu, confirmă vizita firmei din India, însă spune că nu  a luat parte la negocieri şi că nu ştie nimic.

De cealaltă parte, cei de la Mechel afirmă că poartă negocieri cu diverse companii pentru vinderea fabricilor din România. „Tot ce pot să vă spun este că suntem în tratative cu anumite companii pentru achiziţionarea fabricilor Mechel din România“, susţin reprezentanţii Mechel.

În România grupul Mechel este prezent prin 6 întreprinderi metalurgice: Mechel Târgovişte, Mechel Reparaţii, Mechel Câmpia Turzii, Ductil Steel Buzău, Ductil Steel Oţelu Roşu, Laminorul Brăila.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările