Recompensă mai mare decât salariul minim pe economie: 1.000 de lei pentru un motan

Recompensă mai mare
decât salariul minim pe economie: 1.000 de lei pentru un motan

Motanul Zizu FOTO: Adelina Croitoru

Adelina Croitoru, o studentă în anul IV la Medicină Veterinară, oferă 1.000 de lei celui care îi găseşte motanul. Tânăra spune că acesta a sărit sâmbătă, 20 iulie, de la etajul patru al unui bloc. Ea şi fratele ei au împărţit fluturaşi prin oraş în speranţa că îl vor găsi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Studenta spune că motanul a sărit sâmbătă, 20 iulie, de la etajul 4 al unui bloc din cartierul Gheorgheni, situat în zona Iulius Mall.

Animalul de companie răspunde la numele Zizu, are aproximativ 3 ani, este castrat şi nu vede bine cu un ochi.

„Făceam practică la un cabinet şi venise cineva cu el. Avea şase săptămâni atunci. Acea persoană nu putea să îl ţină şi l-am luat eu. Şi atunci avea probleme cu unul dintre ochi. M-am ocupat de el, dar acel ochi nu şi-a revenit complet“, spune Adelina Croitoru.

Ea îi roagă pe cei care pot oferi detalii să sune la numărul de telefon: 0751352997.

„Mai avem acasă un căţel, Max, cu care Zizu se înţelege bine. Suntem ca o familie. De-asta vreau să-l găsesc“, încheie studenta.

Mai puteţi citi:

Un clujean cere primăriei să-l despăgubească cu bani pentru... cina şi băuturile vomitate

Sex pentru 40 de lei în cabina unui TIR. Şoferul l-a bătut cu bâta de baseball pe autostopistul cu care făcuse sex. Credea că e femeie

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: