Procurorii clujeni atacă decizia Tribunalului în cazul fiului preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj

Procurorii clujeni
atacă decizia Tribunalului în cazul fiului preşedintelui Consiliului Judeţean
Cluj

Alexandru Uioreanu FOTO: oradecluj.ro

Procurorii DIICOT Cluj au făcut apel la sentinţa prin care Alexandru Uioreanu, fiul preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru trafic de droguri. Acesta a primit 2 ani şi 6 luni de închisoare cu suspendare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sentinţa pronunţată de Tribunalul Cluj a fost atacată astăzi cu apel de procurorii DIICOT, anchetatorii fiind nemulţumiţi de pedeapsa aplicată acestuia, relatează Ziua de Cluj.

Uioreanu Jr. a primit şi un termen de încercare de patru ani şi şase luni - perioadă în care dacă mai săvârşeşte vreo infracţiune va trebui să execute şi pedeapsa la care a fost condamnat acum.

Alexandru Uioreanu şi încă doi tineri, printre care şi o fată, acuzaţi alături de acesta pentru trafic de droguri, au fost aduşi în faţa Tribunalul Cluj pe data de 20 decembrie cu propunere de arest preventiv. Magistraţii au decis arestarea lui Alexandru Uioreanu pentru 19 zile.

Procurorii spun că Alexandru Uioreanu a deţinut şi comercializat 130 de grame de cannabis. Alături de Uioreanu junior, procurorii DIICOT au mai reţinut doi fraţi, Ferenc Nagy şi sora acestuia Gyongyke.  Din probele de la dosar rezultă că Nagy Ferenc era distribuitorul principal, de la care se alimenta cu droguri şi Alex Uioreanu.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: