La protestul de azi, năduful e scris pe flip chart

La protestul de azi, năduful e scris pe flip chart

La Cluj-Napoca 30 de protestarari îşi scriu pe flip chart nemulţumirile

Protestatarii şi-au scris astăzi năduful pe flip chart la Cluj-Napoca. Câţiva clujeni au început protestul în Piaţa Unirii la ora 16:00. Ei au scris pe un flip chart adus în piaţă nemulţumirile lor legat de felul în care Guvernul conduce ţara.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Ministerul Sănătăţii distruge medicina! Ministerul Învăţământului distruge educaţia! Guvernul distruge libertatea!", sunt doar câteva din rândurile puse cu carioca pe paginile albe ale flip chart-ului.

Protestatarii au continuat să strige ca şi aseară: „Presa e cu noi! Nu staţi la balcoane că muriţi de foame ! Vrem anticipate, nu comasate !"

Un student la Cluj venit aici tocmai de la Tecuci, judeţul Galaţi, s-a îmbrăcat cu o pelerină neagră şi a ţinut în mână o secure neagră din plastic. „ Nu am avut  bani de coasă, dar guvernanţii pot pricepe simbolul Morţii din costumaţia mea. Aş vrea să-l invit pe Băsescu la o cafea ! ", a spus tânărul.

Manifestanţii scandează „Jos Băsescu", „Ieşi afară, javră ordinară", „Dacă vă pasă, ieşiţi din casă", „Demisia", „FMI/SRI, lasă-ne, bani de educaţie".

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: