Căderea lui Halep, bucuria organizatorilor turneelor mici: Simona, invitată într-o țară exotică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep (32 de ani, 1.149 WTA) revine, astăzi (după ora 15.00, Digi Sport), pe zgură, după doi ani, urmând să se dueleze cu o adversară cu care nu s-a mai întâlnit niciodată.

Simona Halep va juca, astăzi, pe zgură după 2 ani. FOTO: Arhiva Adevărul
Simona Halep va juca, astăzi, pe zgură după 2 ani. FOTO: Arhiva Adevărul

Adevărul a explicat aici motivele pentru care fosta ocupantă a locului 1 mondial bifează două premieri, la Paris. Pe scurt: pe vremuri, Halep n-ar fi participat la o întrecere WTA 125, cum e Trophee Clarins, și, drept urmare, erau șanse mai mici să întâlnească o jucătoare de mâna a treia, precum adversara ei de astăzi.

Realitatea e că, în tentativa de reveni la vârf, Halep e obligată să meargă, în următoarele luni, la astfel de competiții. Pentru că, la cele mari, sunt șanse să nu primească invitații. Cum s-a întâmplat deja la Roma și, după cum Adevărul a scris aici, e posibil să se întâmple și la French Open.

De aceea, vestea venită astăzi din Africa e una bună pentru Simona. Potrivit flashscore.ro, organizatorii turneului „Grand Prix De Son Altesse Royale La Princesse Lalla Meryem“ (19-25 mai) i-au acordat un wild-card lui Halep, invitând-o pe tablou, alături de o altă vedetă, Paula Badosa.

Rămâne de văzut dacă românca va și accepta invitația și va merge în Maroc unde n-a mai fost din 2013, de când era o tânără la început de drum în circuitul feminin.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite