Fosta soţie a preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj şi-a parcat Porsche-ul în mijlocul trotuarului

Fosta soţie a preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj şi-a parcat Porsche-ul în mijlocul trotuarului

Bolidul a fost parcat pe trotuar deşi erau locuri în parcare. FOTO: Glasul-hd

Camelia, fosta soţie a preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj - Alin Tişe, şi-a parcat bolidul pe un trotuar din localitatea Brad, deşi la câţiva metri erau locuri de parcare marcate. „Ce are că am parcat aşa? Aici stau, nu?”, ar fi răspuns femeia.

„Pentru a bea un ceai la un bar din municipiul Brad, şi-a permis să-şi parcheze „mastodontul” chiar pe mijlocul trotuarului, de pe strada Avram Iancu din localitate. Asta, cu toate că în parcarea din faţa barului respectiv erau locuri libere. Dar când ai un Porsche roşu, eşti „blondă” şi notar public în Cluj şi mai eşti şi fosta soţie a preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj totul este permis! În plus, la coborârea din maşină, întrebată de un client al barului cum de parcat aşa, Camelia Tişe a dat un răspuns pe măsura „ispravei” sale: „ce are că am parcat aşa? Aici stau, nu?”, scriu ziariştii de la glasul-hd.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: