Biletele pentru concertul Depeche Mode de la Cluj-Napoca au fost suplimentate pentru mai multe categorii

Biletele pentru concertul Depeche Mode de la Cluj-Napoca au fost suplimentate pentru mai multe categorii

Vocalistul Dave Gahan de la formaţia britanica Depeche Mode canta la Staples Center in Los Angeles California foto reuters

Biletele pentru concertul pe care formaţia britanică Depeche Mode îl va susţine, pe 23 iulie, la Cluj-Napoca au fost suplimentate pentru mai multe categorii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Noile bilete sunt disponibile inclusiv pentru sectoare ce fuseseră declarate sold-out, VIP şi golden circle, dar şi pentru tribuna - inelul 1, la preţul de 311 lei, şi inelul 2, la preţul de 251 de lei, informează organizatorii.

Suplimentarea de bilete se datorează unor modificări de ordin logistic în urma cărora s-au putut elibera mai multe locuri ce fuseseră iniţial oprite de la vânzare.

Biletele suplimentate sunt în număr limitat şi se pot achiziţiona fie online, de pe eventim.ro, fie din reţeaua magazinelor partenere.

Concertul pe care Depeche Mode îl va susţine pe Cluj Arena va fi ultimul din turneul european al trupei şi coincide cu ziua de naştere a lui Martin Gore.

În deschiderea concertului va cânta Maya Jane Coles, DJ şi producător din Marea Britanie.

Biletele se găsesc pe eventim.ro şi în magazinele partenere, respectiv: Orange, Vodafone, Germanos, librăriile Carturesti şi Humanitas, magazinele Carrefour şi benzinăriile OMV. Mai sunt disponibile bilete în următoarele categorii de preţ: 131 lei - gazon, 153 lei – peluză, 251 lei - tribuna inel II, 311 lei - tribuna inel I.

Turneul în cadrul căruia Dave Gahan, Martin Gore şi Andrew Fletcher vor ajunge şi în România a început în luna mai şi promovează cel mai recent album al trupei britanice, ”Spirit”.

Depeche Mode a fost fondată în 1980, în Anglia. A lansat, până în prezent, 14 albume de studio. Trupa a concertat la Bucureşti în 2006 şi 2013.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările