A doua noapte de Untold cu distracţie maximă. „Aproape 100.000 de oameni, mulţi veniţi din peste 100 de ţări” VIDEO

A doua noapte de Untold cu distracţie maximă. „Aproape 100.000 de oameni, mulţi veniţi din peste 100 de ţări” VIDEO

Fani din peste 100 de ţări au venit la Cluj pentru Untold.

A doua noapte din experienţa Untold, festivalul care are loc la Cluj, între 4 şi 7 august, a fost una memorabilă, trăită la superlativ de cei peste 90.000 de participanţi veniţi din peste 100 de ţări ale lumii.

Unul dintre cele mai aşteptate momente de pe mainstage a fost show-ul live al rapper-ului american G-Eazy, care le-a mulţumit fanilor pentru modul în care a fost primit pe Cluj Arena. ,,Sunteţi cel mai grozav public din lume! Sunt atât de departe de casa mea, dar să fiu aici, acum, este o binecuvântare. Cu voi alături sunt acasă!”
 
Cu un show live în care a inclus piese din cel mai recent album intitulat ,,This Things Happen Too” sau producţiile cu care rapper-ul a ajuns în toate clasamentele lumii, G-Eazy a prezentat, în exclusivitate pentru fanii festivalului Untold, o piesă nouă, nelansată. Artistul american a fost extrem de emoţionat de reacţia publicului, care a cântat alături de el şi a coborât în mijlocul celor aflaţi pe Cluj-Arena unde a făcut o baie de mulţime.
 
,,I love you! I love you! I love you! You are the best crowd in the world!” au fost cuvintele lui G-Eazy pentru fani. Maestrul stilului ,,future house”, olandezul Don Diablo, a fost energie pură de la prima până la ultima măsură. Cu un DJ set de aproape două ore, pregătit special pentru cea de-a şaptea ediţie din magia Untold, Don Diablo şi-a salutat fanii în limba română: ,,Bună seara, România!” şi a continuat prin a spune: ,,E minunat să fiu acasă în această seară. Untold mi-a fost dor de tine!”
 
De la piese clasice, versiuni remix ori piese incluse în noul său album, „Forever”, fiecare moment din live-ul olandezului a generat o euforie uriaşă. Don Diablo, care ocupă locul 7 în Top 100 DJ Mag, a făcut un cadou fanilor Untold o producţie nouă, nelansată, a dansat alături de ei şi a purtat pe umeri drapelul României.Creatorii Untold au pregătit momente speciale, în premieră, pentru toate cele patru zile magice de festival. Germanul Paul Kalkbrenner a ajuns pentru prima dată pe mainstage, iar show-ul său live a oferit fanilor festivalului o călătorie plină de emoţie prin cultura techno underground. 
 

Show după miezul nopţii

 
Toată lumea a cântat pe Cluj-Arena în momentul în care Kalbrenner a inclus în live set-ul său o producţie iconică, ,,Sky and Sand”. A fost un moment autentic de bucurie şi pentru DJ-ul german, dar si pentru zecile de mii de oameni aflaţi la mainstage. La finalul show-ului, Paul Kalkbrenner a făcut o reverenţă în faţa fanilor Untold.
 
Un ,,crowd control” dus la nivelul următor, aşa poate fi descris DJ set-ul fraţilor Thivaios aka Dimitri Vegas & Like Mike de la cea de-a şaptea ediţie a festivalului Untold. ,,Aţi rămas cel mai grozav public din lume. Ne-a fost tare dor de voi. Anul trecut nu am reuşit să fim împreună, dar pentru că sunteţi acum, aici, vă mulţumim!”, a spus Dimitri Vegas. 
 

Cel mai aşteptat moment al noţii

 
Cel mai aşteptat moment din live-ul celor doi DJ a fost celebrul ,,crowd control”, dar la această ediţie a festivalului Untold, Dimitri Vegas & Like Mike au încercat ceva nou, un crowd control în care publicul s-a mişcat opt paşi în spate şi opt paşi în faţă. A fost un moment de conexiune intensă între fanii festivalului şi cei doi DJ care se află în Top 5 cei mai buni DJ ai lumii, conform DJ Mag Top 100. Finalul set-ului a fost unul surprinzător, cei doi au întrebat: ,,What do you want?” iar zecile de mii de voci de la mainstage au răspuns: ,,One last track!” 
 
 
Dimitri Vegas&i Like Mike şi-au încheiat live-ul cu emoţia adusă de o piesă clasică ,,Sweet Caroline”. Olandezul Chico Rose, producătorul/DJ-ul American Gryffin, Bassjackers, Dirty Nano şi Damian & Brothers au făcut parte din line-up-ul de mainstage pentru cea de-a doua zi a poveştii magice Untold. 
 

Amelie Lens, în formă de zile mari la scena Galaxy

 
Scenele secundare ale festivalului UNTOLD au fost oferit mix-ul perfect de stiluri muzicale
Templul techno, scena Galaxy, a fost gazdă pentru cele mai mari nume din cultura underground: legenda Richie Hawtin, alături de artista hard-techno Amelie Lens, Anfisa Letyago, germanul Marcel Flenger care a fost invitat în premieră la UNTOLD şi Maceo Plex. 
 
Ca de fiecare dată, cele mai cunoscute nume din trap, hip-hop, drum’n’bass sau dubstep au adunat mii de fani la scena Alchemy. În cea de-a doua zi a festivalului Untold a fost creată o atmosferă magică la Alchemy, scenă care a fost gazdă pentru: DJ Snow & MC Agent, Aqila Atak, Albert NbN, Rava, Azteca, Nane, Deliric X Silent Strike sau britanicul Subfocus într-o sesiune b2b cu Wilkinson.
 
În această seară mainstage-ul îşi va deschide porţile pentru cea de-a treia zi a experienţei Untold cu: Almud, Kungs, B.U.G Mafia, Major Lazer Soundsystem, Kygo, David Guetta, Alok şi Oliver Heldens. Fanii pot intra în festival începând cu ora 14:00. 
 

Vă recomandăm să mai citiţi:

 
 
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările