Două accidente grave, produse pe A2. Un şofer a murit după ce maşina în care se afla a luat foc, 7 autoturisme s-au tamponat la Fundulea

Două accidente grave, produse pe A2. Un şofer a murit după ce maşina în care se afla a luat foc, 7 autoturisme s-au tamponat la Fundulea

Accident în lanţ la Fundulea FOTO Arhivă Adevărul

Două accidente grave s-au produs, luni dimineaţă, pe Autostrada Soarelui pe sensul către litoral, informează Centrul Infotrafic. La Dor Mărunt, un şofer a murit după ce maşina în care se afla a luat foc, iar la Fundulea, 7 maşini s-au ciocnit în lanţ.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
 Primul accident s-a produs  la kilometrul 77, în localitatea Dor Mărunt. Un autoturism a luat foc. În urma evenimentului şoferul a decedat. Se fac cercetări pentru stabilirea cauzei.
 
Circulaţia rutieră a fost deviată de la kilometrul 64(localitatea Lehliu) pe DN3 A până la kilometrul 105(localitatea Drajna) de unde se reintră pe A2. Al doilea accident a avut loc la kilometrul 37, în localitatea Fundulea. Au fost implicate şapte maşini.  Şi în acest caz  se fac cercetări pentru stabilirea cauzei producerii evenimentului. În urma accidentului o persoană a fost rănită uşor.
 
Infotrafic informează că valorile de trafic sunt intense pe sensul către litoral, iar pe anumite tronsoane rutiere se circulă în coloană.
 
Pe sensul către litoral al autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa, la kilometrul 37, localitatea Fundulea, a avut loc un accident în care au fost implicate şapte autoturisme. Se fac cercetări pentru stabilirea cauzei producerii evenimentului, a transmis  Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române. În urma accidentului, o persoană a fost rănită uşor.
 
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza accidentului de la kilometrul 37, traficul rutier pe sensul către litoral al autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa, fost deviat de la kilometrul 34(localitatea Fundulea) pe DN3A până la kilometrul 105(localitatea Drajna) de unde se reintră pe A2.
 
Poliţiştii precizează că valorile de trafic sunt intense pe sensul către litoral, iar pe anumite tronsoane rutiere se circulă în coloană. Pe sensul către litoral al autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa, la kilometrul 77, localitatea Dor Mărunt, un autoturism a luat foc”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române. În urma evenimentului, şoferul autovehiculului a decedat. În prezent, se fac cercetări pentru stabilirea cauzei incidentului.
 
Circulaţia rutieră a fost deviată de la kilometrul 64(localitatea Lehliu) pe DN3 A până la kilometrul 105 (localitatea Drajna) de unde se reintră pe A2.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările