Un decedat şi 32 de cazuri noi de infecţie cu coronavirus, raportate de către DSP Buzău în ultimele 24 de ore

Un decedat şi 32 de cazuri noi de infecţie cu coronavirus, raportate de către DSP Buzău în ultimele 24 de ore

Arhivă

Direcţia de Sănătate Publică anunţă că în judeţul Buzău au mai fost confirmate, în ultimele 24 de ore, 32 cazuri noi de îmbolnăvire cu noul coronavirus. Pacienţii nou confirmaţi au vârste cuprinse între 24 ani şi 88 de ani. A fost raportat şi un deces.

Ştiri pe aceeaşi temă


Ultimul pacient cu COVID-19 care a murit este un bărbat în vârstă de 74 ani, din Buzău. Acesta s-a prezentat la UPU pe 24 iulie 2020 cu simptomatologie respiratorie. 

A fost testat si confirmat COVID-19 în data de 27 iulie 2020 şi internat în Spitalul Municipal Râmnicu Sărat în dimineaţa zilei de 28 iulie 2020 în stare gravă pe secţia de ATI. 

Evoluţia a fost nefavorabilă iar pe data de 1 august 2020 a decedat. Bărbatul era cunoscut cu insuficienţă renală cronică, diabet zaharat, retinopatie diabetică.

La nivelul judeţului Buzău, numărul persoanelor confirmate pozitiv COVID-19 de la începutul pandemiei a ajuns la 1.364. 

Dintre acestea, 716 s-au vindecat de la începutul pandemiei. În schimb, numărul total de deceseîn rândul celor diagnosticaţi cu COVID-19 de la începutul pandemiei a ajuns la 39.  

Întrucât la acest moment, în judeţul Buzău, toate paturile destinate internării acestei categorii de pacienţi sunt ocupate, 50 de persoane confirmate pozitiv, asimptomatice sau cu simptomatologie uşoară, se află în izolare la domiciliu.

În total, numărul persoanelor în carantină la domiciliu a ajuns la 308, iar a celor aflate în izolare la domiciliu la 217.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: