VIDEO Tânăr de 20 de ani, din Buzău, găsit mort în garsonieră

VIDEO Tânăr de 20 de ani, din Buzău, găsit mort în garsonieră

Arhivă

Un tânăr de 20 de ani care locuia împreună cu părinţii într-un bloc din zona Crâng a fost găsit mort în casă, luni după amiază. Descoperirea a fost făcută chiar de tatăl tânărului care abia se întorsese de la serviciu. Şocul a fost fără margini pentru părinţii tânărului găsit fără suflare, în locuinţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
 
Trupul neînsufleţit al lui Auraş Marian Manea a fost găsit de părinţi, când au venit de la serviciu. 
 
Tânărul era plin de sânge dar şi de vomă, căzut la pământ, iar lângă el se afla un recipient cu o substanţă neidentificată deocamdată. În plus, uşa de la intrare era încuiată, indiciu care conduce spre scenariul unui suicid produs, foarte probabil, în cursul dimineţii. 
 
Primele investigaţii la faţa locului arată că tânărul nu a fost victima vreunui agresiuni. Există însă indicii că el ar fi înghiţit o substanţă toxică, în mod voit, cu intenţia de a se sinucide. 
Băiatul lucra ca distribuitor de pliante promoţionale pentru o firmă de cablu şi internet şi trecea drept un tânăr ca oricare altul, fără probleme deosebite.
 
Tânărul nu a lăsat niciun bilet, iar lichidul din care a băut va fi suspus analizelor. În cazul în care se confirmă că este vorba despre Furadan, cercetările se vor extinde, întrucât substanţa se află sub un regim special de comercializare.  
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: