Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, ajutat cu bani pentru a face faţă crizei sanitare fără precedent

Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, ajutat cu bani pentru a face faţă crizei sanitare fără precedent

Sursa I. Bunilă

Întrucât valul patru al pandemiei a umplut până la refuz secţiile Covid-19 ale unităţii medicale, cheltuielile fiind mult mai mari decât de obicei, conducerea Consiliului Judeţean Buzău a decis suplimentarea bugetului pe acest an al celui mai mare spital din judeţ.

Ştiri pe aceeaşi temă


Astfel, Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău a primit, marţi, 500.000 de lei, printr-o rectificare bugetară aprobată în cadrul unei şedinţe extraordinare.

Suma va fi folosită pentru plata utilităţilor, dar şi pentru suportarea altor cheltuieli pentru materialele sanitare, care au crescut considerabil pe fondul numărul foarte mare de pacienţi din valul 4 al pandemiei.

Preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, Petre Emanoil Neagu, a ţinut să le mulţumească angajaţilor Spitalului Judeţean Buzău, dar şi de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, pentru efortul pe care îl depun, în această perioadă, pentru salvarea de vieţi omeneşti.

Marţi, pentru a patra zi la rând, triajul Unităţii de Primiri Urgenţe se efectuează tot în holul de la intrarea în Spitalul Judeţean. 


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările