Aiureli marca Florin Manea: Radu Drăgușin e mai bun ca Bumbescu, Iovan sau Prodan. „Rupe banca la Tottenham”

0
Publicat:

Florin Manea a făcut recent declarații aiuritoare, susținând că jucătorul pe care îl reprezintă, Radu Drăgușin, e peste mai multe legende al fotbalului românesc, dar și internațional.

Florin Manea și Radu Drăgușin. Foto Facebook
Florin Manea și Radu Drăgușin. Foto Facebook

Adrian Bumbescu, Ștefan Iovan, Ioan Andone, Mircea Rednic, Didi Prodan, Mirel Rădoi, Dorin Goian, Cristi Săpunaru, Harry Maguire și Raphael Varane au fost plasați de impresar sub valoarea lui Radu Drăgușin, la podcastul iAM Ștucan. Agentul fundașului a mai susținut că Cristi Chivu, Gabi Tamaș și Ruben Dias sunt la egalitate cu jucătorul lui Tottenham, iar Miodrag Belodedici, Gică Popescu și Virgil van Dijk au fost și sunt superiori acestuia.

Alin Stoica (44 de ani), fost internațional român cu 13 apariții în tricoul primei reprezentative, s-a declarat consternat de afirmațiile făcute de impresarul Florin Manea în ceea ce îl privește pe Radu Drăgușin. „Nu știu cine este acest domn Manea, dar cum să zică că Drăgușin e mai bun ca Bumbescu, ca Iovan, ca Didi Prodan?! Cum să fie mai bun Drăgușin ca Didi Prodan. Drăgușin are 6 luni în Serie A. Jurnaliștii ar trebui să îi pondereze pe ăștia care sunt nimeni.

Îl acuză că nu respectă valorile

Domnul Manea, puțin respect! Nu vreau să vorbesc mai mult de el, dar e mai bun decât Andone? Drăgușin văd că rupe banca la Tottenham. Hai să ne respectăm valorile”, a răbufnit Alin Stoica.

Răzvrătitul fost internațional a continuat ”Fotbalul e pe valoare, nu pe vorbe. Cine e domnul Manea să vorbească despre Chivu, Bumbescu, Iovan? Să termine cu vrăjeala asta, vorba lui Pițurcă! Respectă, mă, campionii, valorile!”, a completat Alin Stoica, citat de sportpesurse.ro.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite