Liber la vaccinare cu serul AstraZeneca, în două centre din municipiul Buzău

Liber la vaccinare cu serul AstraZeneca, în două centre din municipiul Buzău

Arhivă adevarul.ro

Orice buzoian care doreşte să se vaccineze cu serul produs de AstraZeneca o poate face, chiar dacă are sau nu programare. La Buzău, vaccinul AstraZeneca se foloseşte în două centre.

Ştiri pe aceeaşi temă


O circulară emisă de Comitetul Naţional de Vaccinare permite centrelor să vaccineze la cerere cu serul AstraZeneca toate persoanele care se prezintă pentru imunizare cu buletinul.

Dacă la aceste centre de vaccinare sunt însă persoane programate, acestea au prioritate.

La Buzău, vaccinul AstraZeneca se foloseşte la centrul de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu şi la Centrul de la Comandamentul Diviziei 2 Infanterie, pe Bulevardul Mareşal Averescu.

În prezent, la centrul de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu sunt disponibile peste 630 de doze de vaccin de la AstraZeneca, pentru cei care vor să se imunizeze.

În curând, vaccinarea se va putea face şi prin caravane mobile. Acestea vor ajunge în cele mai îndepărtate sate din judeţ, pentru a imuniza anti COVID persoanele care nu au acces la un centru fix de vaccinare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările