Taximetristul găsit mort în portbagaj a fost strangulat cu centura de siguranţă

Taximetristul găsit mort în portbagaj a fost strangulat cu centura de
siguranţă

Gheorghe Mare avea 63 de ani. FOTORamona Găină.

Necropsia care a stabilit ora morţii a scos la iveală faptul că taximetristul a fost ucis pe raza judeţului Sibiu, iar apoi maşina a fost abandonată în Braşov.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primele rezultate ale anchetei au scos la iveală cauza morţii în cazul taximetristului găsit mort ieri în portbagajul maşinii sale. Medicii legiştii au stabilit că acesta a fost ucis joi noaptea  şi a fost strangulat cu o bucată din centura de siguranţă. Pentru că moartea a survenit pe raza judeţului Sibiu ancheta a fost declinată procurorilor din acest judeţ.

Soţia bărbatului povesteşte că Gheorghe Mare a plecat la serviciu joi dimineaţa, au discutat la telefon însă vineri dimineaţa nu a mai ajuns acasă. 

Cei de la firma de taximetrie spun că bărbatul a anunţat cursa spre Făgăraş, însă nu a respectat o procedură standard, aceea ca la cursele în afara localităţii să anunţe la dispecerat datele din buletin ale persoanelor pe care urmează să le transporte. Se pare că omul a luat în maşină trei clienţi. Bărbatul era căsătorit şi avea două fete.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: