VIDEO Cum operează un hoţ din maşini la ceas de noapte. Proprietarul unei autovehicul a rămas fără portofelul cu acte şi mai multe bunuri

VIDEO Cum operează un
hoţ din maşini la ceas de noapte. Proprietarul unei autovehicul a rămas fără
portofelul cu acte şi mai multe bunuri

Foto: captură video

O cameră video a surprins în plină acţiune un hoţ care încearcă portierele mai multor maşini, reuşind să deschidă una dintre acestea, de unde sustrage mai multe bunuri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un tânăr care se ocupă cu spargerile de maşini a fost surprins zilele trecute de către o cameră de supraveghere din cartierul brăilean Obor în timp ce dă târcoale unei parcări.

Pe imagini se vede cum acesta se asigură în prealabil că prin zonă nu circulă nimeni, după care începe să verifice portierele maşinilor. Până la urmă, hoţul a reuşit să pătrundă într-un autovehicul, de unde a furat un portofel cu acte, dar şi mai multe bunuri.

Proprietarul maşinii va depune plângere la Poliţie, în acest caz urmând să fie deschis un dosar penal pentru furt calificat. Oamenii legii îi sfătuiesc pe proprietarii de maşini să nu lase documente, bani şi bunuri de valoare în autoturisme şi să se asigure că portierele sunt închise.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: