Razii ale poliţiştilor în preajma şcolilor, dar şi în discoteci, cluburi şi cafe-baruri. Ce nereguli au descoperit

Razii ale
poliţiştilor în preajma şcolilor, dar şi în discoteci, cluburi şi cafe-baruri.
Ce nereguli au descoperit

Foto: arhivă Adevărul

Oamenii legii au aplicat amenzi de peste 19.000 de lei, în topul contravenţiilor aflându-se tulburarea ordinii şi liniştii publice, dar şi activităţile comerciale ilicite.

În perioada 13–15 septembrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Brăila, poliţiilor orăşeneşti şi cei ai secţiilor de poliţie rurală arondate, sprijiniţi de jandarmi, au acţionat atât în municipiu, cât şi în localităţile din mediul rural, în zona pieţelor şi a unităţilor de învăţământ, precum şi a celor cu profil discotecă, club, cafe-bar pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilegale, precum şi a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

”Pe timpul activităţilor, au fost verificate 19 societăţi comerciale, legitimate 283 de persoane şi oprite în trafic 170 de autovehicule, fiind testaţi cu aparatul etilotest 75 de şoferi. De asemenea, poliţiştii au constatat 42 de contravenţii, pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de peste 19.000 de lei”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.  

Dintre amenzile aplicate, 23 au fost date pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 14 conform legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, două la legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite şi trei la alte acte normative.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: