Prima zăpadă a venit cu un accident grav şi zeci de maşini în şanţuri. La Botoşani ninsoarea a dat mari bătăi de cap şoferilor

Prima zăpadă a venit cu un accident grav şi zeci de maşini în şanţuri. La Botoşani ninsoarea a dat mari bătăi de cap şoferilor

Zapada dă bătăi de cap şoferilor la Botoşani FOTO botosaneanul.ro

A început să ningă puternic în judeţul Botoşani. Deocamdată nu sunt drumuri blocate dar se circulă în condiţii de iarnă. Utilajele au ieşit la treabă dar zeci de şoferi au ieşit în decor. La Copălău a fost înregistrat şi un accident grav.

Ştiri pe aceeaşi temă

A venit iarna la Botoşani. Ziua Naţională a României a adus şi prima zăpadă. În noaptea de 1 spre 2 decembrie a început să ningă puternic în tot judeţul Botoşani. Precipitaţiile nu au fost dublate însă de un vânt puternic care să viscolească zăpada. 

Tocmai de aceea nu au fost înregistrate cazuri de artere rutiere blocate. În schimb se circulă în condiţii de iarnă, cu drumuri parţial acoperite de zăpadă. De altfel atât în municipiul Botoşani dar şi pe drumurile judeţene şi naţionale se intervine cu utilaje şi soluţie anti-derapantă.

 
Maşini în şanţuri şi un accident grav
 
Zăpada a venit şi cu primele incidente pentru şoferi. Mai ales pentru cei surprinşi de venirea iernii. Pe drumul către Buda, o cisternă a rămas blocată la marginea drumului iar pe drumurile către Vorona şi Dorohoi, zeci de maşini au ieşit în decor după ce au derapat pe şosea. Totodată la Brăeşti a avut loc şi un accident grav. Mai precis, un bărbat de 49 de ani s-a răsturnat în această dimineaţă cu maşina lângă pădurea din localitate. 

Cel mai probabil din cauza carosabilului alunecos, maşina a derapat apoi a făcut balans şi s-a răsturnat la marginea drumului. Pur şi simplu autoturismul s-a dat peste cap de câteva ori până a ajuns în pădure. În autoturism se afla şi fiul său. Şoferul a rămas încarcerat până la venirea pompierilor şi apoi a fost transportat la spital de urgenţă.
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:
 
 
citeste totul despre: