Evaluare Naţională 2021 Botoşani. Peste 3000 de elevi înscrişi la examen

Evaluare Naţională 2021 Botoşani. Peste 3000 de elevi înscrişi la examen

Elevii botoşăneni se pregătesc de Evaluarea Naţională FOTO botosaneanul.ro

Marţi, 22 iunie, începe Evaluarea Naţională 2021. La Botoşani sunt înscrişi peste 3000 de elevi de clasele a VIII a. Aceştia vor susţine, prima probă, la Limba şi Literatura Română în peste 100 de centre de examinare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Evaluare Naţională 2021 Botoşani. Mâine, marţi 22 iunie, vor începe evaluările cu prima probă, la Limba şi Literatura Română. La Botoşani sunt înscrişi la Evaluarea Naţională 2021, 3227 de elevi, care au terminat clasa a VIII a. 

Aceştia vor fi repartizaţi, pentru susţinerea probelor de examen în 102 centre de examen, lucrările urmând să fie corectate în centrele zonale de evaluare. Conform datelor Inspectoratului Şcolar Judeţean, la Botoşani s-au înscris în clasa a VIII a 3491 de elevi. Dintre aceştia în jur de 200 nu vor susţine Evaluarea Naţională. Fie nu s-au înscris, fie au rămas corigenţi, repetenţi sau cu situaţia neîncheiată. 

 
Conform calendarului naţional şi a dispoziţiilor Ministerului Educaţiei, elevii vor putea intra în sălile de examen între 8.00 şi 8.30, urmând să înceapă examenul propriu-zis de la ora 9.00. Pentru rezolvarea subiectelor elevii au la dispoziţie două ore, plus 15 minute pentru completarea datelor de identificare pe foaia de examen. Masca de protecţie este obligatorie în sala de examinare. A doua probă de examen, la matematică, se va desfăşura, joi 24 iunie. 
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările