VIDEO Locurile unde trăiesc cei mai frumoşi, sexy şi râvniţi oameni din lume

VIDEO Locurile unde trăiesc cei mai frumoşi, sexy şi râvniţi oameni din lume

Femeie  FOTO: pexels.com

O comunitate online a creat un clasament al celor mai frumoşi oameni, femei şi bărbaţi, din lume. Din top 10 nu lipsesc câteva ţări din emisfera nordică.

Ştiri pe aceeaşi temă

Comunitatea online beautifulpeople.com a făcut un clasament al celor mai frumoşi oameni de pe glob. Potrivit acestora, naţiunile unde trăiesc cele mai atrăgătoare femei şi cei mai râvniţi bărbaţi sunt:

1. Brazilia - conform sursei citate, este ţara cu cei mai frumoşi oameni, locul unde se întâlnesc cele mai numeroase rase 

2. Franţa - autorii topului laudă supleţea francezilor şi a franţuzoaicelor în condiţiile în care în acest stat s-ar consuma multă pâine şi brânzeturi. Se mai aminteşte că Franţa e ţara cu cea mai joasă rată a obezităţii din lume.

3. SUA - actorii George Clooney, Marlon Brando, actriţele Halle Berry şi Marlyn Monroe sunt exemplificaţi drept printre cei mai frumoşi americani dintr-o populaţie de circa 319 milioane de locuitori.

4. Norvegia - despre norvegiene se spune că sunt printre cele mai atrăgătoare femei din lume.

5. Argentina - femeile din această ţară sunt extrem de atente la aspectul fizic. Autorii topului amintesc că Argentina este unul dintre state unde se fac cele mai numeroase operaţii estetice.

6. Canada - e plasată în top 3 ţări cele mai active sexual; atât bărbaţii, cât şi femeile din Ccanada sunt printre cei mai râvniţi/râvnite din lume.

7. Danemarca - este naţiunea cu unii dintre cei mai înalţi bărbaţi şi cele mai înalte femei. Într-un top 3 al înălţimii în lume, Danemarca s-ar clasa pe locul al treilea.

8. Spania - despre spanioli se spune că sunt mult mai atrăgători decât femeile din această ţară. 

9. Italia - studiul beautifulpeople.com susţine despre italieni că sunt cei mai sexy bărbaţi din lume, iar italiencele - superbe.

10. Suedia - despre suedezi se spune că sunt înalţi, blonzi şi au corpuri atletice. Atât femeile, cât şi bărbaţii se numără printre cei mai râvniţi/râvnite din lume. Într-o statistică citată de beautidulpeople.com, turiştii afirmă despre Stockholm că e oraşul cu cei mai sexy bărbaţi de pe glob.


Mai puteţi citi:

Faţa „vorbeşte“: ce femei preferă bărbaţii

Un studiu internaţional arată că bărbaţii sunt atraşi de acele femei ale căror feţe au trăsături foarte feminine şi că există o legătură între frumuseţea femeilor şi nivelul de sănătate al ţărilor unde trăiesc.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările