VIDEO Lucrări de asfaltare a bretelei de legătură dintre centura Alba Iulia şi Autostrada Sebeş-Turda

VIDEO Lucrări de asfaltare a bretelei de legătură dintre centura Alba Iulia şi Autostrada Sebeş-Turda

Antreprenorul asfaltează breteaua de legătură cu centura municipiului Alba Iulia

Reprezentanţii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere au publicat imagini cu lucrările de asfaltare de pe breteaua de acces dintre şoseaua ocolitoare a municipiului Alba Iulia şi A10, de pe şantierul Autostrăzii Sebeş – Turda.

Ştiri pe aceeaşi temă

Lucrările se derulează pe Lotul 1, în zona Partoş.
 
Breteaua respectivă leagă şoseaua de centură a municipiului Alba Iulia (DN1) de Autostrada Sebeş-Turda prin nodul rutier Alba Iulia Sud.
 
Constructorul este monitorizat constant de CNAIR, pentru a putea respecta termenul asumat de predare a lucrării.
 
Reprezentanţii CNAIR susţin că fără o mobilizare exemplară a antreprenorului la execuţia structurilor de la nodul Sebeş şi nodul Alba Iulia Nord, porţiunea de autostradă nu va putea fi deschisă traficului până la data anunţată de 30 noiembrie 2020. 
 
Potrivit ultimei raportări a CNAIR, stadiul fizic al lucrărilor pe lotul 1 este de 89,5 %. Antreprenorul este monitorizat constant în şantier de către echipe mixte CNAIR SA şi DRDP Cluj, au mai precizat reprezentanţii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere. 

 
Dacă nu se va reuşi finalizarea lucrărilor la nodul rutier Alba Iulia Nord, varianta în discuţie prevede o deschidere a circulaţiei de la Sebeş până la nodul rutier Alba Iulia Sud.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările