Pastor amendat cu 5.000 de lei pentru că a organizat un botez cu 60 de persoane. Poliţia a întrerupt evenimentul VIDEO

Pastor amendat cu 5.000 de lei pentru că a organizat un botez cu 60 de persoane. Poliţia a întrerupt evenimentul VIDEO

Evenimentul a fost întrerupt de poliţişti. Foto: captura video youtube

Poliţiştii au întrerupt duminică un botez la care participau 60 de persoane, care nu foloseau mască de protecţie. Acţiunea a avut loc în localitatea Şard, judeţul Alba.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Alba, în data de 31 ianuarie 2021, în jurul orei 20.40, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos au intervenit la o biserică din localitatea Şard unde se desfăşura o slujbă religioasă şi un botez la care participau aproximativ 60 de persoane, fără ca aceştia să folosească măşti de protecţie sanitară.
 
”Pastorul care a organizat slujba a fost sancţionat cu amendă în valoare de 5.000 de lei, iar activitatea religioasă a fost întreruptă.
 
Recomandăm tuturor cetăţenilor să păstreze distanţarea fizică, să poarte mască şi să nu se expună la riscuri. Acţiunile de control vor continua”, se arată în comunicatul IPJ Alba.
 
Evenimentul la care a participat şi Traian Rusu, primarul comunei Ighiu, a fost transmis live pe reţeaua de socializare Facebook de mai mulţi participanţi.

 
În ultimele 24 de ore, la activităţile de verificare a respectării măsurilor, au participat 155 de poliţişti şi poliţişti locali, alături de jandarmi, lucrători din alte instituţii cu atribuţii în domeniul verificări modului de respectare a normelor de prevenire a răspândirii noului coronavirus şi au fost controlate 457 de societăţi comerciale/ persoane fizice autorizate, 57 de mijloace de transport, din care 37 de mijloace de transport în comun şi au fost legitimate 1.840 de persoane.
 
De asemenea, au fost verificate 61 de obiective de interes precum restaurante, fastfood-uri, hoteluri, pensiuni, cabane şi alte spaţii de cazare.
 
Echipele de control au depistat şi sancţionat 79 de persoane care nu au respectat măsurile de protecţie individuală şi două care nu au respectat restricţiile de deplasare.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările