O tânără de 14 ani din Alba Iulia are nevoie de ajutor pentru o operaţie care să-i salveze viaţa

O tânără de 14 ani din Alba Iulia are nevoie de ajutor pentru o operaţie care să-i salveze viaţa

Andreea Irimie suferă de obezitate morbidă

O tânără de 14 ani din Alba Iulia are nevoie de sprijin financiar, aflându-se într-o luptă cu o boală gravă, care îi răpeşte adolescenţa şi îi pune viaţa în pericol. Andreea este elevă în clasa a VIII-a la Colegiul Tehnic Apulum din Alba Iulia şi suferă de obezitate morbidă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Singura şansă a acesteia la un stil de viaţă normal este o operaţie de micşorare a stomacului, operaţie care costă însă mult prea mult, iar familia nu îşi permite această sumă. Andreea Valentina Irimie este o adolescentă din Alba Iulia care suferă obezitate morbidă, gradul 3. Tânăra a încercat diverse metode care însă nu au dat rezultate. La doar 14 ani, Andreea cântăreşte 140 de kilograme, iar boala nu doar că îi răpeşte adolescenţa, ci îi pune viaţa în pericol.
 
Datorită kilogramelor în plus, activităţile zilnice presupun un efort major, iar umilinţele la care este supusă de societate sunt greu de suportat. Medicii i-au recomandat ca şi unică soluţie operaţia de micşorare a stomacului, operaţie care costă 31.700 de lei şi nu este decontată de Casa Naţională de Sănătate. Operaţia a fost programată pentru data de 10 aprilie, la o clinică din Bucureşti, însă familia fetei nu deţine resursele financiare pentru achitarea operaţiei.
 
„Am consultat medicii şi ni s-a spus că îi este pusă viaţa în pericol datorită obezităţii. Pe data de 16-17 februarie am fost programate pentru analize. I s-a dat ok-ul pentru operaţie şi nu am banii necesari intervenţiei (…) Banii care i-am strâns i-am dat pentru analize (…) Până pe data de 5 aprilie trebuie să depun banii în cont, ca să se poată pe data de 10 să se facă operaţia”, a spus mama tinerei, care încearcă să strângă banii necesari operaţiei prin donaţii.
 
DONAŢIILE se pot face în conturile deschise pe numele Oprea Guş Gabriela Melania:
Cont EURO: RO88BTRLEURCRT0085543801
Cont RON: RO06BTRL00101201855438XX
 
Donaţii se pot face şi prin contract de sponsorizare, încheiat cu Organizaţia Creştină Agape – Preţuim Familia, Cluj – Napoca. Cei care doresc să ia legătura telefonic cu familia o pot face la numărul de telefon: 0743.272.865.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: