Infractor notoriu din Cugir, condamnat pentru ameninţarea „prin viu grai, dar şi cu o bâtă“ a unui poliţist

Infractor notoriu din Cugir, condamnat pentru ameninţarea „prin viu grai, dar şi cu o bâtă“ a unui poliţist

Infractorul se află la închisoare din 2015

Un infractor notoriu din Cugir a mai primit o pedeapsă penală după ce a ameninţat un poliţist. M. Sorin Adrian, aflat deja în închisoare, a fost condamnat recent la 6 luni de închisoare pentru ultraj în forma ameninţării.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fapta a a vut loc în iunie 2015, iar o primă decizia a fost luată de Judecătoria Alba Iulia la finalul anului 2019. Bărbatul în vârstă de 30 de ani este acuzat că ”prin viu grai, dar şi cu o bâtă, a ameninţat, cu acte de violenţă, pepersoana vătămată S. F. N., agent şef de poliţie în cadrul Poliţiei Oraşului Cugir, care era în exerciţiul atribuţiilor de serviciu”.
 
A fost trimis în judecată în 2017, dar procesul pe fond a durat mai bine de 2 ani. În prezent, cauza este la Curtea de Apel, inculpatul contestând pedeapsa primită. Prin contopire cu alte două sentinţe, M. Sorin Adrian va sta la închisoare timp de 1 an şi 8 luni.
 
De asemenea, instanţa a adăugat un rest de 576 de zile de închisoare rămase de executat dintre sentinţa de 8 ani închisoare aplicată inculpatului de Judecătoria Deva în 2012, acesta fiind eliberat condiţionat în 2014. Imediat ce a ajuns liber, a comis alte infracţiuni astfel încât, din 29 octombrie 2015 acesta se află din nou după gratii.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: