Unde fug americanii după victoria lui Donald Trump

Unde fug americanii după victoria lui Donald Trump

Cum era de aşteptat, Canada se află în top trei cele mai căutate destinaţii alese de americani FOTO 123RF

Statele Unite ale Americii şi-au ales preşedintele, iar unii dintre oameni fie sărbătoresc, fie îşi fac planuri să părăsească ţara.

Ştiri pe aceeaşi temă

O mulţime de persoane şi-au exprimat intenţia de a părăsi Statele Unite ale Americii dacă rezultatele alegerilor îl vor scoate pe Donald Trump învingător, printre care şi numeroase vedete. 
 
În urma alegerilor de marţi seara, motorul de căutare Kayak, destinat călătoriilor, a înregistrat o creştere de 15% în căutări pe 9 noiembrie, începând cu ora 9 dimineaţa, faţă de miercurea trecută. 

Nu este încă clar dacă acest lucru are legătură cu promisiunile făcute de suporterii lui Hillary Clinton sau pur şi simplu a coincis cu interesul americanilor pentru vacanţe de sezon. Ce se poate observa, însă, destinaţiile de pe primele locuri coincid cu cele declarate ca favorite de americanii care au ameninţat că părăsesc ţara. În continuare, vă prezentăm topul celor mai căutate destinaţii de pe TripAdvisor în ziua de miercuri, potrivit Business Insider.
   

10. Spania

 

9. Thailanda


8. India

7. Franţa

6. Japonia

5. Italia

4. Marea Britanie

3. Emiratele Arabe Unite

2. Canada

1. Mexic

Sursa foto: Bussines Insider

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările