FOTO Pe urmele lui Frodo, Indiana Jones şi Nea Mărin: locuri fabuloase în care s-au filmat pelicule celebre

FOTO Pe urmele lui Frodo, Indiana Jones şi Nea Mărin: locuri fabuloase în care s-au filmat pelicule celebre

Trilogia „Stăpânul inelelor“ a fost filmată în Noua Zeelandă FOTO Shutterstock

În ziua de azi, tehnologia digitală poate crea nu doar o scenă sau un personaj de film, ci o întreagă lume. Dar, de cele mai multe ori, locurile reale de filmare, indiferent că este vorba de un oraş istoric, de o plajă superbă sau de o pădure seculară, sunt cele care taie respiraţia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Niciun primar marocan nu a reuşit să pună Casablanca pe harta turistică a lumii aşa cum a făcut-o filmul cu acelaşi nume. Şi cine n-ar vrea să bea un vin în Barul Vitelli când vizitează Sicilia, unde s-a filmat una dintre faimoasele scene din „Naşul“?

Chiar şi Vaticanul este mai plin de turişti de când Tom Hanks i-a făcut reclamă – nu că ar fi avut nevoie – în filmele „Codul lui Da Vinci“ şi „Îngeri şi Demoni“. De altfel, multe locuri din lume au devenit adevărate atracţii turistice de când au apărut în filme de succes.

Citeşte aici cum poţi ajunge pe urmele eroilor preferaţi, în ce locuri celebre poţi călători şi vezi o galerie foto cu poze fabuloase. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările