Pe 19 februarie 2021, România sărbătoreşte 145 de ani de la naşterea lui Constantin Brâncuşi. Din dorinţa de a omagia artistul, dar şi valorile româneşti, Domeniul Coroanei Segarcea lansează de ziua lui Constantin Brâncuşi vinul SĂRUT, un vin despre iubire, despre magia întâlnirilor între jumătăţile potrivite şi despre poveştile locurilor şi ale oamenilor.

O punte între două lumi, vinul SĂRUT reprezintă o legătură între sufletul pietrei, descoperit şi explorat de Constantin Brâncuşi în operele sale, şi sufletul pământului, descoperit de vinul Olteniei. Pe acelaşi pământ al Olteniei, viile de la Domeniul Coroanei Segarcea  cresc, rodesc şi ajung să fie transformate în vinuri de calitate superioară, apreciate de critici din întreaga lume.

Inspirat de simbolul sărutului din operele lui Brâncuşi şi de modul în care sculptorul a pus în valoare spiritul românesc în creaţiile sale, SĂRUT celebrează valorile româneşti şi le transmite mai departe.

Domeniul Coroanei Segarcea este recunoscut pentru filosofia sa de omagiere a adevăratelor valori româneşti, aşa cum arată şi gamele Vardo, Simfonie, Marama, Soiuri rare, Principesa Margareta şi Minima Moralia, multipremiate şi recunoscute la nivel internaţional pentru vinurile de excepţie. Domeniul Coroanei Segarcea este podgoria cu cele mai multe premii internaţionale aduse în România: 398 de premii şi medalii câştigate la concursuri din Europa, Asia şi America.

Domeniul Coroanei Segarcea a fost unul dintre cele douăsprezece domenii date în administrare Casei Regale, în 1884. În 1929, acesta primeşte dreptul de a produce vinuri cu Denumire de Origine Controlată (DOC), iar în 2002, familia Anghel preia compania. Cu pasiune şi respect pentru încărcătura istorică a acestui loc, familia Anghel plantează pe pământurile domeniului vii pentru vinuri de calitate.

Din anul 2010, Domeniul Coroanei Segarcea este Furnizor Oficial al Casei Regale a României, titlu primit de la Majestatea Sa, Regele Mihai.

Vinul SĂRUT este disponibil online, direct pe site-ul producătorului domeniulcoroanei.com/shop, în magazinele partenere de specialitate şi în curând în reţeaua HORECA.