5 trucuri simple care te vor ajuta să ai un păr bogat şi sănătos

5 trucuri simple care te vor ajuta să ai un păr bogat şi sănătos

5 trucuri simple care te vor ajuta să ai un păr bogat şi sănătos

Pentru a menţine părul puternic şi sănătos, el are nevoie de o îngrijire specială. Nu te gândi însă la procedee complicate şi la produse scumpe. Tine cont de aceste trucuri simple şi vei avea un păr strălucitor. Tu le ştiai?

Ştiri pe aceeaşi temă

1. Clăteşte părul cu apă rece

Apa rece face minuni. După ce v-ati spălat, clătiţi părul cu apă rece. Îl va înviora şi îi va da stralucire şi flexibilitate. Apa calda deschide porii firului de par, în timp ce cea rece îi închide şi uleiul sau murdăria nu se acumulează. Totodată, fluxul de sânge este stimulat atunci când scalpul este expus la apă rece. Sângele hrăneşte părul de la rădăcină, întărind firul de păr.

2. Foloseşte uleiuri

Părul are întotdeauna nevoie de îngrijire specială. În afară de şampon, balsam şi mască de păr, foarte bun pentru podoaba capilară este uleiul. Nici un alt produs nu reuşeşte să înlocuiască beneficiile pe care le are uleiul, după ce îl aplici pe firele de păr. De măsline, ricin sau de migdale. Ţie care ţi se potriveşte?

Ală continuarea aici!

De ce e bine să dormi cu părul prins coc

Cum îngrijeşti părul creţ

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările