Boala lu' ala mare

Boala lu' ala mare

De cateva zile, Ioan Costas din Iasi e disperat: Gicu, scumpul lui Gicu, e copt de bolnav. Primul semn al nenorocirii a aparut martea trecuta, cand Gicu a inceput sa scoata un harait din gat. Saracul

Cuţitele nu au fost mereu ustensilele sale favorite, ci prefera spada. Studia pentru o carieră în publicitate şi s-a simţit jignit când mama sa i-a sugerat să devină bucătar. Paşii l-au purtat pe Alex Petricean din studioul „Masterchef“ în bucătării profesioniste, până a avut viziunea propriului drum de urmat. Acum, tânărul, desemnat cel mai bun bucătar din România de ghidul Gault&Millau, încearcă să transforme mâncarea într-o emoţie supremă.

acum 12 zile · comentarii (7)

Aşa, bubuind la termene fixe, se duce timpul pe apa sâmbetei. Şi dacă tot e să bubuie, hai să fie: cameră la hotel de cinci stele (declarate de patron) în Poiana Braşov, meniu de revelion cu mousseline de fois gras, tartar de somon cu icre vopsite în negru, rata cu sos Cumberland, vitelus de Charolais cu rozmarin autohton, şalău cu legume de Provence, şampanie Dom Perignon, şi câte şi mai câte!

acum 17 zile · comentarii (1)

Vacanţa este pentru relaxare şi făcut noi amintiri, aşa că nu trebuie să plecăm la drum stresaţi şi nervoşi de făcut prea multe bagaje. De obicei, responsabilitatea pică în sarcina unui membru al familiei, în cazul nostru, eu sunt acela… De aproape 2 ani împachetez pentru 3, aşa că a trebuit să caut soluţii să eficientizez procesul.

acum 5 luni · comentarii (0)

…nu le daţi toate procedurile în scris chiar în prima zi de la angajare. Dacă aşteptaţi să ştie deja ce au de făcut, să reţină ce le spuneţi la trainingul de „induction“, să deducă singuri sau să „fure“ meseria uitându-se cum fac ceilalţi chelneri, cum se tot vehiculează prin comentariile de la articolele despre

acum 5 luni · comentarii (5)
Postari Recente