Roger Federer şi-a lansat propria linie de pantofi. Cum arată şi cât costă produsul care-i poartă numele

Roger Federer şi-a
lansat propria linie de pantofi. Cum arată şi cât costă produsul care-i poartă
numele

Roger Federe FOTO complex.com

Asemenea lui Michael Jordan, Roger Federer îşi lansează şi el propria linie de pantofi sport. Noul pantof pentru tenis se numeşte „The Roger“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cel mai titrat jucător de tenis din istorie (20 de titluri de Grand Slam), Roger Federer, tenis a lansat o ediţie limitată de sneakerşi care îi poartă numele.

Lansaţi în ediţia limitată, doar o mie de perechi, aceştia vor putea fi achiziţionaţi la preţul de 249,99 de dolari.

Jucătorul a precizat că pantofii sport care-i poartă numele The Roger” au fost inspiraţi după modelele clasice pe care tenismenii le poartă pe terenul de tenis, mai ales pe iarbă.

„Am vrut să îi ofer pantofului de tenis lejeritatea, comfortul şi agilitatea de zi cu zi. Îmi place să lucrez cu echipa On, să contribui la dezvoltarea produsului folosindu-mă de cunoştinţele mele în domeniul încălţămintei de performanţă şi de interesul propriu pentru modă. Sunt mândru că am participat la crearea ‘The Roger’, cel mai confortabil pantof pentru tenis pe care îl veţi purta vreodată“, a declarat jucătorul.

Anul trecut, Federer a investit aproximativ 50 de milioane de franci elveţieni în firma On, fiind unul dintre acţionari.

Roger Federer a părăsit Nike, sponsorul lui tehnic de 24 de ani, în 2018, semnând un contract de 300 de milioane de dolari cu Uniqlo, pe o perioadă de 10 ani. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: