Poziţii de sex ideale pentru femeile cu forme

Poziţii de sex ideale pentru femeile cu forme

Iubitului tău îi place să te vadă goală, uu te ascunde sub pături sau haine lungi.

Majoritatea femeilor plinuţe au tot felul de complexe când vine vorba de sex, însă, ce nu ştiu ele este că, potrivit unui studiu realizat în Marea Britanie, 80% dintre bărbaţi preferă femeile cu forme, în detrimentul celor foarte slabe.

Doggy style 

Această tehnică presupune că tu eşti cea care stabileşte ritmul partidei, în timp ce partenerul are mâinile libere pentru a stimula clitorisul. Te aşezi în poziţia clasică doggy, sprijinindu-te în mâini, în timp ce iubitul tău se aşează în spate, şi te trage uşor în braţele lui. El are libertatea de a-ţi coordona mişcările, dar te poate şi mângâia în acest timp. Această poziţie favorizează orgasmul simultan.

În pat, faţă în faţă

În această poziţie, iubitul se aşează în şezut pe pat, cu picioarele întinse, iar tu vii în faţa lui, şi îl încolătăceşti cu picioarele. Poziţia este extrem de intimă şi favorizează stimularea punctului G. În această ipostază, femeile plinuţe îşi recapătă încrederea în frumuseţea lor, căci au contact permanent cu privirea partenerului, care le confirmă că sunt perfecte. Aveţi amândoi libertate de mişcare.

Descoperă şi alte poziţii sexuale ideale pentru femeile cu forme pe clickpentrufemei.ro.

Zodii care se gândesc doar la sex
Cele 5 poziţii sexuale pe care femeile le urăsc

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările