Câte calorii arzi printr-o partidă de sex

Câte calorii arzi printr-o partidă de sex

În general, bărbaţii tind să consume mai multe calorii în timpul sexului.

Suntem siguri c-ai mai citit şi tu despre câte calorii arzi în timpul sexului şi că, poate, ţi-a trecut şi ţie prin cap să sari peste o oră de sală gândindu-te că aceleaşi calorii le arzi printr-o partidă de sex.

Eh, dac-ar fi atât de simplu ce bine-ar fi! Adevărul e că ştiinţa ne contrazice din nou şi ne spune că nu, nu, putem sări peste ora de sport doar pentru că facem sex în mod regulat şi, astfel, oricum consumăm calorii. 
Un studiu recent spune că 25 de minute de sex ard 100 de calorii la bărbaţi şi 69 la femei. Compară asta cu 30 de minute de alergat uşor, timp în care arzi 213 calorii, în timp ce bărbaţii ar arde în jur de 276. Concluzia e următoarea: dacă vrei să slăbeşti nu te baza pe sex şi, în orice caz, nu uita de banda de alergare. 

Schimbă-ţi poziţia şi arde mai multe calorii!

Potrivit unui raport publicat de New England Journal of Medicine, bărbaţii ard cam 21 de calorii în timpul unei partide de 6 minute de se (femeile n-au fost incluse în acest studiu).
În general, bărbaţii tind să consume mai multe calorii în timpul sexului. Motivul este că, fiind mai grei decât femeile, consumă mai multă energie. La asta se adaugă şi faptul că sunt mai activi fizic decât femeile. 

Află cum poţi arde mai multe calorii în timpul unei partide de sex pe clickpentrufemei.ro.

 

10 trucuri pentru a-ţi păstra greutatea

Ştii totul despre sex?

 

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările