7 tipuri de prezervative pe care puţini au curajul să le încerce: cum trezim un vagin adormit şi căciuliţa care te păstrează „la patru ace” în timpul actului sexual

7 tipuri de
prezervative pe care puţini au curajul să le încerce: cum trezim un vagin
adormit şi căciuliţa care te păstrează „la patru ace” în timpul actului sexual

Prezervative bizare FOTO yourtango.com

Tradiţionalele prezervaitive cu gust de fructe sunt de domeniul trecutului. Producătorii internaţionali au diversificat oferta, noile produse făcând senzaţie printre cumpărători. Fie că impresionează prin gust, miros sau aspect, caracteristicile acestora oferă cele mai bizare senzaţii.


Când te gândeşti la un prezervativ îţi vine în minte imaginea unui înveliş subţire de cauciuc, care se foloseşte în timpul actului sexual, ca formă de protecţie. Nimic ieşit din comun. Aşa au zis şi producătorii internaţionali, care au ales să diversifice oferta cu ceva mai bizare produse. Fie că este vorba de prezervativul cu aromă  de bacon, prezervativul gradat sau cel cu imaginea clientului, noile oferte promit experienţe de neuitat.
Prezervativul bacon

FOTO yourtango.com

Acest sortiment de preservativ este o adevarată afacere. Nu numai că are aspect de bacon, dar grăsimea de pe acesta, asigură o bună lubrifiere. Producătorul promite să ofere o experienţă „de carne de porc” foarte…fierbinte !?! Mai mult decât atât, mesajul de pe ambalaj spune "Asiguraţi-vă că arată ca o carne", scrie yourtango.com.

Prezervativul „cu riglă”

FOTO yourtango.com

Mărimea chiar contează! Cel puţin asta cred producătorii care au scos pe piaţă prezervativele gradate. Acestea sunt perfecte pentru bărbaţii care vor să-şi impresioneza partenera prin mărima pensiului. Deocamdată, nu se ştie dacă circumferinţa afectează precizia produsului.

Prezervativul cu papion

FOTO yourtango.com

Acest tip de prezervativ este destinat doamnele carora le plac barbatii „la patru ace”- chiar şi în cele mai intime momente. Prezervativul cu papion face din cele mai intime momente, ocazii formale.

Prezervativul personalizat cu propria imagine

FOTO yourtango.com

Aceste prezervative sunt personalizate după chipul şi asemănarea clientului. Încercaţi numai sa vă imaginaţi cum ar fi ca în timpul actului sexual să vă vedeţi faţa zâmbitoare pe pensisul partenerului. Şi mai ciudat ar fi dacă acesta îşi imprimă propriul chip. Oare ar fi o dovadă de narcisism?

Prezevativele „fierbinţi”

FOTO yourtango.com

Cel care a inventat acest tip de prezervative a luat prea în serios expresia "focul iubirii". Lubrifianul de pe prezervativ se încălzeşte în momentul în care este activat de umiditate naturală a organismului. Astfel, partenerii ajung să se înfierbânte la propriu, simţind că se topesc din dragoste.

Prezervativul destinat vaginului „adormit”

FOTO yourtango.com

Cu un lubrifiant special care conferă senzaţia unei furnicături, aceste prezervative asigură o experienţă interesantă, reuşind să trezească toate simţurile. Chiar şi pe cel olfactiv, deoarece este puternic aromat cu mentă. Acest tip de prezervativ oferă o blândă senzaţie de furnicătură.

Prezervativele în culori fosforescente

FOTO yourtango.com

Dacă doriţi să organizaţi o petrecere sexy în doi, care să se termine în mare fel, atunci chiar aveţi nevoie de prezervativele vizibile pe întuneric. În diferite culori, acestea au trei straturi , cel din mijloc fiind format dintr-un pigment strălucitor. Orice aţi face, cu sigurnţă nu veţi pierde nimic în întuneric.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările