VIDEO Deputatul argentinian care şi-a sărutat pe sâni iubita în timpul unei sesiuni online şi-a depus mandatul

VIDEO Deputatul argentinian care şi-a sărutat pe sâni iubita în timpul unei sesiuni online şi-a depus mandatul

FOTO newsbeezer.com

Deputatul argentinian Juan Emilio Ameri a fost nevoit să demisioneze după ce şi-a sărutat iubita pe sâni în timpul unei şedinţe parlamentare online.

Ştiri pe aceeaşi temă

Juan Emilio Ameri, în vârstă de 47 de ani, a plătit cu postul pentru un gest necugetat, relatează „The Guardian”.

În timpul unei şedinţe parlamentare online pe tema investiţiilor în fondurile de pensii, deputatul s-a arătat mai interesat de sânii iubitei decât de dezbatere. Mai exact, el şi-a luat partenera de viaţă în braţe şi a început să-i umble pe sub tricou, după care i-a sărutat sânii.

Văzând această scenă, preşedintele Parlamentului, Sergio Massa, a întrerupt sesiunea, apoi a suspendat-o. „De-a lungul acestor luni de telemuncă am trăit diferite situaţii: un deputat a adormit, un altul s-a ascuns, dar astăzi am trăit o situaţie care depăşeşte regulile bunei cuviinţe a acestei instituţii”, a declarat Massa.

În faţa avalanşei de critici care a urmat după apariţia imaginilor, Juan Emilio Ameri şi-a dat demisia. El susţine în continuare că a făcut acel gest crezând că nu mai era online.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările