VIDEO Veneţia: Doi turişti germani, amendaţi după ce au făcut baie în Canal Grande

VIDEO Veneţia: Doi turişti germani, amendaţi după ce au făcut baie în Canal Grande

Canal Grande are o adâncime medie de aproape 5 metri  FOTO Captura video

Doi turişti germani au fost amendaţi la Veneţia cu câte 350 de euro fiecare şi evacuaţi din oraş pentru că au înotat în Canal Grande.

Ştiri pe aceeaşi temă

"S-a întâmplat miercuri după-amiază, în jurul orei 3:00. Cei doi bărbaţi s-au dezbrăcat lângă Podul Rialto, lăsându-şi hainele acolo. Ei au sărit în apă şi au înotat, traversând Canal Grande”, a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei locale pentru CNN.
Canal Grande are o adâncime medie de aproape 5 metri şi este unul dintre cele mai populare atracţii turistice ale oraşului.
Cei doi bărbaţi au fost filmaţi de poliţiştii care patrulează în Veneţia, imaginile fiind apoi prezentate Poliţiei Locale, care i-a amendat pe cei doi cu câte 350 de euro fiecare şi i-a evacuat temporar din oraş.
Amenda pentru cei doi este amenda standard pentru cei care înoată în celebrele canale ale Veneţiei şi nu are legătură cu restricţiile impuse în contextul pandemiei de COVID-19.
Cei doi au fost îndepărtaţi temporar din Veneţia în baza unei reglementări care permite autorităţilor să evacueze o persoană dintr-un oraş, pentru a menţine ordinea publică.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: