Tragedie în Italia. Un avion privat românesc s-a prăbuşit pe o clădire din Milano. Toate persoanele de la bord au murit VIDEO

Tragedie în Italia. Un avion privat românesc s-a prăbuşit pe o clădire din Milano. Toate persoanele de la bord au murit VIDEO

FOTO Twitter

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit, duminică, în jurul orei 14, peste o clădire în curs de renovare din Milano, în apropierea unei staţii de metrou. Toate cele opt persoane de la bord au decedat, inclusiv un copil. Aeronava plecase de pe aeroportul privat Linate spre Sardinia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un avion privat, model PC cu 12 propulsoare, cu 8 persoane la bord s-a prăbuşit în zona Via Marignano, lângă terminalul San Donato duminică, 3 octombrie. 
 
Din păcate, nu există supravieţuitori: cei 6 pasageri (inclusiv un copil) şi doi membri ai echipajului au murit. Conform informaţiilor preliminare, pasagerii ar putea fi români Unele ziare italiene susţin că pilotul ar fi miliardarul Dan Petrescu, care se afla cu familia în aeronavă.
 
La faţa locului acţionează numeroase echipaje de pompieri, 118, poliţişti şi carabinieri. Salvatorii au descris imagini îngrozitoare de pe locul dezastrului.
 
Unii martori, care locuiau într-o clădire la aproximativ 200 de metri de locul tragediei, au spus că au auzit un zgomot ciudat şi apoi o bubuitură, s-au uitat pe fereastră şi au văzut o minge de foc.
 
Accidentul a avut loc lângă o staţie de metrou din zona suburbană a oraşului Milano. Clădirea peste care s-a prăbuşit aeronava era goală la acel moment, fiind în curs de renovare. Flăcări şi fum s-au degajat din clădire iar câteva vehicule parcate de-a lungul străzii au luat foc, spun martorii citaţi de Reuters, însă nu au fost raportate alte victime.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările