Coliziune între un elicopter şi un avion uşor în Mallorca: 7 morţi

Coliziune între un elicopter şi un avion uşor în Mallorca: 7 morţi

FOTO Twitter

Şapte persoane au murit în nordul insulei spaniole Mallorca, după ce un elicopter şi un avion ultrauşor s-au ciocnit în aer, potrivit BBC.

Cinci dintre victime (pilotul, un cuplu şi doi copii minori) se aflau în elicopter, iar alte două persoane în avionul cu două locuri. Guvernul regional al Insulelor Baleare a confirmat bilanţul pe Twitter şi a adăugat că pasagerii avionului ultrauşor erau doi adulţi spanioli. „Nu există supravieţuitori“, a anunţat administraţia regională.

Fotografiile de la locul accidentului arată rămăşiţe împrăştiate în oraşul Inca, ciocnirea producându-se deasupra spitalului. O bucată din coadă a aterizat pe un drum, iar alte resturi înnegrite de fum au căzut într-o curte. 

Deocamdată nu se cunoaşte identitatea victimelor şi nici cauza coliziunii între avion şi elicopter, ambele folosite pentru uz privat. Elicopterul era înmatriculat în Germania.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: