Boris Johnson, în mintea copiilor: „Am putea hrăni animalele cu unele dintre fiinţele umane, nu-i aşa?”

Boris Johnson, în mintea copiilor: „Am putea hrăni animalele cu unele dintre fiinţele umane, nu-i aşa?”

FOTO: AFP

Prim-ministrul britanic a făcut o glumă deplasată în timpul unei conferinţe de prese cu un grup de copii, cărora le-a vorbit despre schimbările climatice. Boris Johnson a spus că unii oameni ar trebui să fie daţi drept hrană animalelor sălbatice pentru restabilirea echilibrului în natură între fiinţele umane şi faună.

„97% din masa mamiferelor de pe această planetă sunt oamenii şi animalele noastre domestice şi doar 3% sunt animale sălbatice. Este atât de trist. Şi cum putem să echilibrăm situaţia? Cu siguranţă am putea începe prin a ne salva oceanele, există mult spaţiu pentru a face asta. Am putea hrăni animalele cu unele dintre fiinţele umane. Nu-i aşa?”, le-a spus Boris Johnson copiilor.
 
Premierul britanic a făcut gluma în cadrul unei conferinţe de presă pentru copii pe tema planurilor sale legate de mediu.
 
Într-o notă mai serioasă, el a recunoscut că este îngrijorat de faptul că conferinţa ONU Cop26 privind clima va fi un eşec. Prim-ministrul îi va întâmpina pe liderii mondiali la Glasgow pentru summit, dar a spus că este discutabil dacă obiectivele cheie vor fi îndeplinite.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările