Super Bowl 2014, cel mai urmărit program din istoria televiziunii americane

Super Bowl 2014, cel mai urmărit program din istoria televiziunii americane

Bruno Mars a cântat alături de formaţia Red Hot Chili Peppers, în pauza de la Super Bowl FOTO AFP

Cea de-a 48-a finală a Campionatului de Fotbal American, care s-a desfăşurat duminică noapte, a stabilit un nou record, devenind cel mai urmărit program din istoria televiziunii din Statele Unite ale Americii, după cum informează „The Hollywood Reporter“.

Ştiri pe aceeaşi temă

O medie de 111,5 milioane de telespectatori au urmărit lupta dintre Seattle Seahawks şi Denver Broncos şi astfel Super Bowl a fost cel mai vizionat eveniment, dar şi cel mai urmărit program din istoria televiziunii americane. 
 
Numărul telespectatorilor a crescut cu 3 milioane faţă de anul trecut, când media a fost de 108,4 milioane de telespectatori. Acel joc, dintre echipele Baltimore Ravens şi San Francisco 49ers, a suferit o scădere a audienţei, după ce o pană de curent a întrerupt meciul pentru aproximativ 30 de minute. 
 
Super Bowl-ul de anul acesta a depăşit recordul stabilit de cel din 2012, care a fost urmărit de 111,3 milioane de telespectatori.
 
În ceea ce priveşte spectacolul din pauză, Bruno Mars şi formaţia Red Hot Chili Peppers au stabilit la rândul lor un nou record, cu 115,3 milioane de telespectatori, învingându-le pe Beyone (110,8 milioane de telespectatori în 2013) şi pe Madonna, campioana anterioară (114,0 milioane de telespectatori în 2012).
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările