Reacţia lui Dan Negru după ce Pro TV a anunţat că-şi va face propria emisiune cu măşti

Reacţia lui Dan Negru după ce Pro TV a anunţat că-şi va face propria emisiune cu măşti

Dan Negru prezintă „Scena Misterelor“ la Antena 1 FOTO Antena 1

Prezentatorul TV Dan Negru a reacţionat după ce Pro TV a achiziţionat un show originar din Coreea, asemănător emisiunilor făcute celebre în România de el, la Antena 1.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce Pro TV a anunţat oficial că a achiziţionat licenţa de producţie a show-ului „The Masked Singer“, care are formatul sinonim cu cel al emisiunilor prezentate de Dan Negru la Antena 1, prezentatorul TV a postat pe contul său de Facebook un text ironic la adresa concurenţei. 
 
„Celor mulţi care mă întreabă ce părere am de faptul că Pro mi-a copiat formatul cu măşti le răspund cu vorbele lui Blaga: «Cu penele altuia te poţi împodobi, dar nu poţi zbura»“, a scris Dan Negru pe Facebook. 
 
 
Potrivit unui comunicat emis de Pro TV, „The Masked Singer“ este un format TV în care celebrităţi intră într-o competiţie muzicală purtând măşti şi costume elaborate pentru a ascunde cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii: identitatea lor. Sportivi, actori, cântăreţi, oameni de afaceri sau influenceri vor urca pe scenă, vor cânta şi se vor duela costumaţi din cap până-n picioare în personaje fantastice. Identitatea vedetelor implicate în acest show va fi ţinută ascunsă până în momentul în care masca va părăsi competiţia. 
 
În fiecare ediţie, măştile vor cânta şi se vor duela între ele, iar masca ce va strânge cele mai puţine aprecieri din partea publicului se va demasca şi va părăsi show-ul.
 
Fiecare moment artistic va fi însoţit de câteva indicii care-i vor ajuta pe cei de acasă să descopere identitatea celebrităţilor ascunse în măşti. Un grup de detectivi va încerca în fiecare ediţie să ghicească ce personalitate publică se ascunde în mască, ajutat fiind de informaţiile pe care vedeta le va oferi publicului înainte de fiecare interpretare. 
 
Formatul originar din Coreea de Sud a fost produs cu succes în peste 20 de ţări, între care Statele Unite, Marea Britanie, Italia şi Spania.
 
În România, acest tip de emisiune este sinonimă cu Dan Negru, vedeta Antenei 1 care scoate audienţe-record la Revelioanele în care vedetele se află în spatele unor măşti. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: