Moment spectaculos de mentalism la Românii au talent: cum a reuşit un concurent să „ghicească“ gândurile membrilor juriului VIDEO

Moment spectaculos de mentalism la Românii au talent: cum a reuşit un concurent să „ghicească“ gândurile membrilor juriului VIDEO

Simion Ştefan, număr impresionant de mentalism la „Românii au talent“ FOTO Pro TV

Simion Ştefan, în vârstă de 35 de ani, a impresionat juriul „Românii au talent“, în ediţia de vineri seară, cu un număr spectaculos de mentalism.

Ştiri pe aceeaşi temă

Simion Ştefan a avut un moment inedit, vineri seară, la „Românii au talent“. El a avut „unul dintre cele mai bune numere de mentalism“ din show, după cum a afirmat Mihai Petre.

Simion Ştefan a reuşit să „pătrundă“ în minţile celor patru membri ai juriului şi să ghicească, pe rând, persoana căreia Andra ar fi vrut să-i transmită un mesaj, o dată de naştere importantă pentru Mihai Petre, numele căţelului ales la întâmplare de Florin Călinescu şi o piesă muzicală aleasă cu ajutorul unor zaruri de Andi Moisescu.

Cel mai spectaculos moment al numărului său a fost când mentalistul Simion Ştefan a reuşit să ghicească în timp real numele la care se gândea Pavel Bartoş: cel al mamei sale. A urmat apoi un truc cu cărţi de joc cu ajutorul căruia concurentul şi-a cucerit iremediabil audienţa. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: