Kanal D, serial de comedie alături de creatorii unui canal de YouTube cu milioane de vizualizări: când începe

Kanal D, serial de comedie alături de creatorii unui canal de YouTube cu milioane de vizualizări: când începe

Petronel Gabriel Gongeanu şi Iulian Mehedinţ FOTO Kanal D

Kanal D pregăşte un serial de comedie alături de creatorii canalului de YouTube „3 chestii“, care are peste 900.000 de fani.

Kanal D pregăteşte pentru grila de toamnă un serial de comedie şi a semnat pentru realizarea acestui proiect cu trupa „3 chestii“, umorişti care au generat un fenomen în mediul online. 

Kanal D îşi propune să surprindă în această toamnă translatând şi adaptând viziunea din sfera online (YouTube) în televiziune, elaborând un mix între două medii care se potenţează reciproc. 

„3 chestii“ este proiectul îndrăzneţ al unor tineri ieşeni plini de umor, ce a demarat în 2016 şi a stârnit interesul a milioane de urmăritori pe YouTube.  Petronel Gabriel Gongeanu şi Iulian Mehedinţ au dat naştere proiectului ale cărui personaje memorabile au devenit virale.

Petronel şi Iulian îşi gândesc scenariile şi creează personajele, cu un accent moldovenesc inconfundabil. Se inspiră din întâmplări ale vieţii de zi cu zi, sunt foarte atraşi de suprinzătoarea natură umană, de tipologii, atmosfera rurală şi de autenticitate. De asemenea, „3 chestii“ transformă subiecte care ţin primele pagini ale ziarelor în adevărate sarje umoristice.

Printre cele mai apreciate clipuri „3 chestii“ se numără: „Cauciucurile de iarnă“ (7.200.000 de vizualizări pe YouTube), „Atunci când îl iei pe Mitică la ocazie“ ( 6.000.000 de vizualizări pe YouTube) sau episodul „Romică Colegu: Urmărirea“ (5.100.000 vizualizări pe YouTube).  

Echipa „3 chestii“ este alcătuită din oameni plini de creativitate şi pasiune pentru ceea ce fac: Petronel Gabriel Gongeanu, Iulian Mehedinţ, Radu Ţibulca, Vasile Panţiru, Andreea Lodbă, Claudiu Dobriţă, Aida Ioana Cojocariu şi Bogdan Burţila.    

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: