Kanal D pregăteşte un nou sezon „Bravo, ai stil!“ cu vedete: anunţul postului

Kanal D pregăteşte un nou sezon „Bravo, ai stil!“ cu vedete: anunţul postului

Ilinca Vandici prezintă „Bravo, ai stil“ FOTO Kanal D

Emisiunea „Bravo, ai stil“, prezentată de Ilinca Vandici, revine la Kanal D cu un nou sezon. De data aceasta, show-ul va fi unul cu vedete, anunţă reprezentanţii postului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Show-ul „Bravo, ai stil!“ se pregăteşte să aducă pe micile ecrane o nouă generaţie de concurente, pregătite să cucerească telespectatorii, de această dată reunite sub numele de „Bravo, ai stil! - Celebrities“, anunţă reprezentanţii Kanal D. 
 
„Surpriza noului sezon o reprezintă selecţia concurentelor, fiecare dintre acestea fiind deja cunoscută publicului larg. Exersate in lumea stylingului şi a interacţiunii cu fanii, acestea vor duce competiţia stilului la un alt nivel. Ambiţioase, pregătite şi nerăbdătoare să intre în cea mai captivantă bătălie a stilului, vor fi o adevarată provocare pentru cei aflaţi în faţa lor pentru a le juriza apariţiile; pentru că sunt îndrăzneţe, pregătite şi conştiente de puterea lor de convingere“, se arată în anunţului făcut de postul turcesc.
 
„Mi-a fost foarte dor de «Bravo, ai stil!», de reîntâlnirea cu publicul nostru, de colegi, de toată agitaţia frumoasă care însoţeşte un show de o asemenea anvergură. Abia aştept să cunosc concurentele!”, a declarat Ilinca Vandici, prezentatoarea show-ului. 
 
Juriul ultimului sezon a fost format din Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatu şi Maurice Munteanu.
 
Ilinca Vandici, Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu şi Maurice Munteanu FOTO Kanal D

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: