Ce cântăreţ din România i-a spus lui Cătălin Măruţă că ar vrea să aibă o aventură cu Andra

Ce cântăreţ din România i-a spus lui Cătălin Măruţă că ar vrea să
aibă o aventură cu Andra

Andra si Cătălin Măruţă

Cătălin Măruţă a fost surprins în propria emisiune, după ce unul dintre invitaţi i-a spus că ar vrea să aibă o aventură cu Andra. Totul a fost doar o glumă, răspunsul venind în cadrul provocării „spui tot sau îţi ia gura foc”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cătălin Măruţă l-a avut invitat în emisiunea sa de la Pro TV pe Sorin Brotnei, fost membru al trupei Akcent. Prezentatorul habar n-avea că urma să fie surprins de răspunsul lui, atunci când i-a pus o întrebare incomodă, în cadrul provocării „spui tot sau îţi ia gura foc”.

Prezentatorul Cătălin Măruţă a citit întrebarea: „Cu ce persoană din showbiz ai vrea să ai o aventură de-o noapte?”. A fost chiar prima întrebare din cadrul provocării. Sorin Brotnei n-a stat pe gânduri. Fără să ezite, a dat un răspuns bombă: Andra Măruţă, scrie impact.ro.

Sorin Brotnei nu s-a lăsat deloc încurcat de situaţie. Iniţial, Cătălin Măruţă i-a dat replica: „Deci faci d-astea”. Apoi, prezentatorul a început să rândă. Însă, cântăreţul a continuat pe aceeaşi idee. „Dacă managerul ei vrea să-l suplinesc, o fac oricând, cu plăcere”, a spus artistul. La acest comentariu, Măruţă a continuat să zâmbească şi a schimbat subiectul.

Cătălin Măruţă, în vârstă de 42 de ani, este căsătorit din anul 2008, adică de peste un deceniu, cu Andra, în vârstă de 34 de ani. Cuplul celebru are doi copii – un băiat, David Măruţă, în vârstă de 9 ani, şi o fetiţă, Eva Maria Ioana Măruţă, în vârstă de 5 ani. Copiii lor au devenit şi ei celebri, pe reţelele de socializare, în ciuda vârstelor fragede la care se află.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările