Caravana „Românii au talent“ are ultima oprire la Bucureşti

Caravana „Românii au talent“ are ultima oprire la Bucureşti

Juriul show-ului „Românii au talent“: Andi Moisescu, Andra, Mihaela Rădulescu şi Bebe Cotimanis FOTO Pro TV

Caravana show-ului „Românii au talent“ are luni, 12 ianuarie, ultima oprire în Bucureşti, juriul, format din Mihaela Rădulescu, Andra, Andi Moisescu şi Bebe Cotimanis, având misiunea de a descoperi următorul „erou naţional“.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce mii de români au participat la preselecţiile din Braşov, Galaţi, Cluj, Timişoara, Craiova, Chişinău şi Iaşi, luni, 12 ianuarie, începând cu ora 10:00, aspiranţii la titllul de „cel mai talentat român“ sunt invitaţi la Hotel Phoenicia din Bucureşti şi au şansa de a intra în cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro sau pentru premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro. 
 
Cea de-a cincea ediţie a emisiunii „Românii au talent“ va debuta în această primăvară, iar toţi cei care doresc să se înscrie, o pot face pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, pentru ca mai apoi să îşi facă talentul cunoscut în cadrul preselecţiilor organizate în Bucureşti.
 
De asemenea, oricine are o cunoştinţă talentată, o poate înscrie în concurs şi poate deveni noul „Vânător de talente“, câştigând astfel un premiu în valoare de 2.000 de euro.


ANALIZĂ Cu ce „arme“ luptă Pro TV şi Antena 1 în 2015 După un an 2014 în care au avut strategii diferite (investiţii mari şi achiziţii importante, aât în ceea ce priveşte formatele, cât şi vedetele – Antena 1, respectiv externalizarea unor producţii şi eficientizarea costurilor – Pro TV), cele două mari televiziuni din România continuă să-şi dispute publicul şi piaţa de publicitate TV.

Preselecţiile „Românii au talent“: un concurent merge direct în semifinale, prin apăsarea butonului auriu În premieră pentru show-ul „Românii au talent“ unul dintre membrii juriului a apăsat golden buzz-ul, butonul auriu care poate trimite un concurent direct în semifinale. În acest weekend, caravana concursului s-a aflat la Craiova, iar juriul a fost pus faţă în faţă cu sute de concurenţi talentaţi. A cincea ediţie a emisiunii va fi difuzată în primăvara anului viitor, la Pro TV.
 
Andra şi-a ales favoritul la preselecţiile „Românii au talent“: un basarabean Chişinăul a fost plin de surprize la această ediţie a preselecţiilor pentru cel de-al cincilea sezon al talent-show-ului „Românii au talent“, de la Pro TV. Încă din prima zi a preselecţiilor, Andra a rămas profund impresionată de unul dintre concurenţi, astfel că a apăsat golden buzz-ul şi l-a trimis pe acesta direct în semifinală.
 
Iaşi, oraşul campion la înscrierile pentru show-ul „Românii au talent“ Ultima oprire a caravanei „Românii au talent“ a avut loc la Iaşi, care s-a dovedit a fi campionul înscrierilor, sute de persoane din oraş şi din localităţile apropiate prezentându-se la preselecţii.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările