Preselecţiile „Românii au talent“: un concurent merge direct în semifinale, prin apăsarea butonului auriu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Noua componenţa a juriului „Românii au talent“ FOTO Pro TV
Noua componenţa a juriului „Românii au talent“ FOTO Pro TV

În premieră pentru show-ul „Românii au talent“ unul dintre membrii juriului a apăsat golden buzz-ul, butonul auriu care poate trimite un concurent direct în semifinale. În acest weekend, caravana concursului s-a aflat la Craiova, iar juriul a fost pus faţă în faţă cu sute de concurenţi talentaţi. A cincea ediţie a emisiunii va fi difuzată în primăvara anului viitor, la Pro TV.

Preselecţiile „Românii au talent“ s-au desfăşurat în Craiova pe 25 şi 26 octombrie, acest weekend fiind unul presărat de apariţii originale şi creative. Pentru prima oară în cadrul concursului, membrii juriului au posibilitatea de a apăsa butonul auriu şi, astfel, de a-şi trimite concurentul preferat direct în semifinale. Golden buzz-ul poate fi folosit o singură dată, aşa că nu mică a fost mirarea juriului, dar şi spectatorilor, atunci când unul dintre cei patru membri ai juriului a hotărât să apese butonul. Decizia a fost încununată de aplauze îndelungi.

Spectacolul a fost la el acasă în capitala Băniei: cântăreţi, mimi, dansatori, magicieni, pictori, balerini, actori şi mulţi alţii au venit plini de speranţă în faţa noilor membri ai juriului de la „Românii au talent“.

Au fost două zile pline de surprize atât pentru participanţi, cât şi pentru doi dintre membrii juriului. Andi Moisescu şi-a serbat ziua de naştere pe 26 octombrie, iar Bebe Cotimanis a putut să se bucure de onomastica sa alături de olteni. Ambii au fost uluiţi în momentul în care sute de oameni au început să le cânte „La mulţi ani“. Cele două gazde ale emisiunii, Pavel Bartoş şi Smiley, şi-au făcut apariţia pe scenă cu un tort inedit şi cadouri pentru cei doi.

Toţi cei care doresc să se înscrie la a cincea ediţie „Românii au talent“  o pot face pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, pentru ca mai apoi să îşi facă talentul cunoscut în cadrul caravanei care va fi prezentă în mai multe oraşe. 

De asemenea, oricine are o cunoştinţă talentată, o poate înscrie în concurs şi poate deveni noul „Vânător de talente“, câştigând astfel un premiu în valoare de 2.000 de euro.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite