Au început filmările pentru sezonul doi „Hell’s Kitchen - Iadul Bucătarilor“: „Aici se nasc adevăraţii chefi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chefii
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu aşteaptă
să pună în aplicare noi provocări şi găsirea unui bucătar
desăvârşit FOTO Antena 1/Gabriela Arsene
Chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu aşteaptă să pună în aplicare noi provocări şi găsirea unui bucătar desăvârşit FOTO Antena 1/Gabriela Arsene

Căutarea următorului chef capabil să treacă prin „iadul bucătarilor“ a început. Cei trei membri ai juriului, chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, au început filmările pentru cel de-al doilea sezon al show-ului „Hell’s Kitchen“, care va debuta la Antena 1 în această primăvară, fiind dornici de noi provocări şi de găsirea unui bucătar desăvârşit.

Cei 20 de concurenţi aleşi pe sprânceană au făcut deja cunoştinţă cu bucătăria şi casa „Hell’s Kitchen“ şi se pregătesc pentru probe care mai de care mai dificile, care le vor testa nu numai calităţile culinare, ci şi abilităţile de lider.

„Suntem în căutarea următorului chef care să poată conduce o bucătărie într-un restaurant adevărat, care să poată concepe un meniu şi care să ne devină coleg. Sezonul acesta veţi vedea concurenţi foarte talentaţi şi pricepuţi la gătit, aşa că, din câte am apucat până acum să văd, lupta se anunţă a fi una foarte strânsă“, spune Sorin Bontea. 

sorin bontea foto antena 1 gabriela arsene

Chef Sorin Bontea FOTO Antena 1/Gabriela Arsene

La rândul lui, Cătălin Scărlătescu mărturiseşte că este cu ochii în patru pe cei care au intrat în bucătăria „Hell’s Kitchen“: „Caut atenţie pentru detalii, talent, dorinţa de perfecţiune în farfurie şi gust desăvârşit, ambiţia de a fi cel mai bun. Îmi doresc să fiu uimit. Vreau să văd bucătari hotărâţi, care să facă faţă noilor probe cu care venim în acest sezon, pentru că telespectatorii trebuie să ştie că etapele concursului vor fi cu adevărat spectaculoase“, arată cheful.

Cătălin Scărlătescu foto antena 1 gabriela arsene

Chef Cătălin Scărlătescu FOTO Antena 1/Gabriela Arsene

Florin Dumitrescu este la fel nerăbdător să revină în bucătăria restaurantului emisiunii culinare de la Antena 1, care va fi redeschisă şi va funcţiona din nou în regim cât se poate de real: „Veţi vedea meniuri noi, seri tematice, întreceri strânse. Aici se nasc adevăraţii chefi, aşa că misiunea noastră este, încă o dată, aceea de a le forţa limitele şi de a-i face pe concurenţi să devină cea mai bună variantă a lor. Sper ca la final câştigătorul să fie cel puţin la fel de talentat, original şi muncitor ca Tavi, câştigătorul primului sezon, care şi-a început deja activitatea de chef alături de mine“, a încheiat acesta.

Florin Dumitrescu foto antena 1 gabriela arsene

Chef Florin Dumitrescu FOTO Antena 1/Gabriela Arsene

Tavi Oprea (25 de ani) a fost marele câştigător al primului sezon al show-ului culinar „Hell’s Kitchen - Iadul Bucătarilor“, de la Antena 1, şi al premiului de 80.000 de euro. „Pasiunea pentru gătit mi-am descoperit-o pe când aveam 17 ani şi jumătate, când m-am angajat pentru prima dată. M-am îndrăgostit pe loc când am văzut cât respect şi câtă atenţie depuneau chefii pentru fiecare preparat. Era ca într-un stup de albine: organizare, curăţenie, până şi mersul parcă era coordonat de cineva. Într-un cuvânt, impecabil. Cum să nu te îndrăgosteşti de asa ceva?“, a declarat Tavi într-un interviu pentru „Adevărul“.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite