Diana Ross a lansat albumul „Thank You“ şi primul ei videoclip în decurs de un deceniu | VIDEO

Diana Ross a lansat albumul „Thank You“ şi primul ei videoclip în decurs de un deceniu | VIDEO

Cântăreaţa americană pop Diana Ross a lansat albumul „Thank You” şi un videoclip pentru piesa „All Is Well”. Regizat de Amanda Demme, în colaborare cu fiii lui Ross, Evan Ross (producător) şi Ross Naess (imagine), videoclipul este primul ei material oficial în decurs de zece ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Lansat de Decca Records/ Universal Music Group, „Thank You” - cel de-al 25-lea album de studio al cântăreţei - este în întregime un material nou.
 
Vorbind despre inspiraţia albumului, Diana Ross explică într-un comunicat modul în care dragostea ei pentru cântat a menţinut-o într-o stare de spirit foarte bună în aceste vremuri neobişnuite: „Mi-am petrecut anul trecut înregistrând muzică nouă, iar această muzică este o reflectare a bucuriei şi a dragostei, recunoştinţei pe care o simt în fiecare zi. Este un album de mare apreciere pentru viaţă şi pentru voi toţi”.
 
Albumul a fost înregistrat în studioul ei de acasă, iar Diana Ross a co-scris toate cele 11 piese şi a colaborat cu producători şi compozitori premiaţi, inclusiv Jack Antonoff, Troy Miller, Triangle Park, Spike Stent, Prince Charlez, Amy Wadge, Neff-U, Freddie Wexler , Jimmy Napes, Tayla Parx, Fred White şi Nathanial Ledgewick.
 
„Thank You” vine după „I Love You”, album lansat de Diana Ross în 2006. 
 
Diana Ross, în vârstă de 77 de ani, a revenit în topuri în 2020, când remixul făcut de Eric Kupper pentru „Love Hangover”, melodie înregistrată de ea în urmă cu peste patru decenii, a ajuns pe primul loc în clasamentul Dance Club. Primul single de pe noul album a fost „Thank You”, lansat vara aceasta.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările